Înainte Modelu, egal cu satelitul Concordiei

Mihai Andries 21 Aug. 2014, 12:00 Pregătiri, amicale
Înainte Modelu,** egal cu satelitul Concordiei

Miercuri dimineață s-a desfășurat la Chiajna pe terenul sintetic partida amicală dintre Concordia Chiajna II și Înainte Modelu. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1. La pauză conduceau modelenii prin golul reușit de Viorel Gheorghe în minutul 37, gazdele egalând spre finalul disputei.

„A fost un joc reușit pentru noi. Am evoluat pe terenul sintetic și cred că am lăsat o impresie bună. Suntem cu gândul la prima etapă și sunt sigur că nu vom dezamăgi” a declarat pentru www.arenamedia.ro antrenorul modelenilor Vali Petrescu. Înainte a început partida cu Bratu – Peniță, Nicodim, Topor, Antoniev – M. Gheorghe, Huzuneanu, Ionel, Mitrea – Giugiumică, V. Gheorghe. După pauză au mai evoluat Chiriță – Gheorghiță, Dumitrescu, Chiru, Popescu, Tănase. „Am mai fost și trei tineri jucători în probe însă nu au confirmat. Nu ne vom baza pe ei” a mai adăugat Petrescu.

Sâmbătă, 23 august, modelenii vor disputa ultimul amical dinaintea startului sezonului 2014-2015 al ligii a 3-a. De la ora 11.00 pe arena Vasile Enache din Modelu se vor afla față în față Înainte și Săgeata Năvodari.

Vineri, 29 august, Înainte va debuta în campionat pe teren propriu împotriva ialomițenilor de la Viitorul Axintele.

Sursa: Arena Media

Mihai Andries 21 Aug. 2014, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă