În sfârșit, victorie: CSMS Iași – Karpaty Lvov II 1-0

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 17:46 Pregătiri, amicale
În sfârșit, victorie:** CSMS Iași - Karpaty Lvov II 1-0

CSMS Iași a încheiat cu o victorie stagiul de pregătire din Antalya. Astăzi, în ultimul meci disputat în Turcia, ieșenii au învins la limită echipa a doua a clubului ucrainean de primă ligă Karpaty Lvov, scor 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Herghelegiu (jucător care a semnat cu Craiova, din vară), în minutul 65, din penalty. Acesta este primul și singurul succes al ieșenilor în această iarnă.

Antrenorul Marius Lăcătuș a început meciul cu echipa: Caparco – Bosoi, Mihalache, Plămadă, Vladu – Onofraș, Novac, Olah, Țigănașu – L. Mihai, Dobre. În prima repriză a mai jucat Vișa, în locul lui Plămadă, iar în partea a doua au fost folosiți toți jucătorii, cu excepția lui Dani și Pălimaru, accidentați.

CSMS Iași a disputat șase meciuri amicale în această iarnă, înregistrând o victorie, patru remize și o înfrângere: 1-0 cu Karpaty Lvov II (Ucraina, prima ligă), 0-0 cu CS Mioveni (România, liga a doua), 0-0 cu ACS Poli Timișoara (România, Liga I), 1-1 Proleter Novi Sad (Serbia, liga a doua), 1-1 cu Avanhard Kramatorsk (Ucraina, liga a doua), 2-3 cu Spartaki Tskhinvali (Georgia, prima ligă).

Ieșeneii revin duminică seară în țară și vor avea două zile libere, miercuri dimineață urmând să revină la antrenamente, în Copou.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 17:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă