„Îmi doresc să mă impun în primul unsprezece”

07 Feb. 2012, 20:46 Pregătiri, amicale

Transferat în această iarnă de la Gaz Metan Severin, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu, speră să se impună printre titulari. Jucătorul de 26 de ani s-a integrat repede la echipă, iar pentru a convinge că merită să joace trage tare în cantonamentul de la munte.

Sub comanda antrenorului Dan Oprescu în stagiul pregătirii centralizate din Poiana Brașov, nou-venitul Paul Irimescu s-a acomodat cu programul de pregătire al alb-vișiniilor. Fundașul central este conștient că pentru a spera la un loc în unsprezecele de start este nevoie de o pregătire fizică bună care să-i confere evoluții sigure.

„Pregătirea care se face ne va avantaja foarte mult. Există o oarecare oboseală, dar realizăm că ne va fi bine în campionat, chiar dacă acum nu este deloc ușor. M-am integrat foarte bine, colegii m-au primit bine, mă simt foarte apropiat de băieți. Îmi doresc să fac parte din primul unsprezece, asta depinde de modul în care mă pregătesc, de evoluțiile mele, iar decizia finală va aparține antrenorului care va trimite în teren jucătorii cei mai în formă”, a declarat fundașul celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu.

„Avem șanse mari să ne atingem obiectivul”

Fundașul central de 26 de ani este încrezător în privința șanselor evitării retrogradării, însă susține că lupta va fi aprig disputată.

„Avem șanse foarte mari să ne salvăm de la retrogradare. Cu multă muncă și disponibilitate la efort nu cred că vor fi probleme, însă ne vor aștepta meciuri grele, fiecare echipă va încerca să-și joace șansa. Lupta va fi strânsă, diferența este mică, dar suntem încrezători că ne vom atinge obiectivul. Sperăm să nu se retragă nicio echipă, mai ales din contracandidatele la evitarea retrogradării, deoarece contează și rezultatele jocurilor, iar noi trebuie să le învingem în meciurile directe. Fiecare punct va conta la final”, a mai precizat Irimescu.

Paul Irimescu a semnat un contract valabil un sezon și jumătate cu FC Olt Slatina. Fostul jucător al celor de la Gaz Metan Severin a evoluat în trecut și pentru Alro.

Sursa: Gazeta Nouă

07 Feb. 2012, 20:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă