„Îmi doresc foarte mult să mă impun ca titular. Vreau să joc”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 12:42 Pregătiri, amicale

Sosit în vară de la Unirea Alba Iulia, jucătorul defensiv al celor de la FC Olt Slatina, Ioan Șerban, a format împreună cu Paul Irimescu cuplul de fundași centrali în prima repriză a amicalului cu Internațional Brebeni. Fotbalistul de 28 de ani își dorește să se impună în formula de start pentru retur.

Jucător ce a evoluat puțin în turul sezonului, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Ioan Șerban, speră să se impună în unsprezecele conceput de Dan Oprescu pentru returul de campionat. În primul amical al iernii, acesta a evoluat din primul minut, făcând cuplu în defensivă cu Paul Irimescu.

„Îmi doresc foarte mult să mă impun titular, mă pregătesc bine pentru că vreau să joc și să ajut echipa să obținem rezultate în acest retur. Sper să mi se acorde șansă, în tur am evoluat puțin. Amicalele sunt utile pentru închegarea relațiilor de joc, asta ne dorim, iar rezultatul contează pentru moral, noi sperăm să avem doar victorii pentru a avea o mai mare încredere în meciurile oficiale”, a declarat fundașul central.

„Ne dorim să facem un retur bun”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Ioan Șerban, speră ca returul să le aducă rezultate pentru a părăsi subsolul clasamentului. Divizionara secundă ocupă locul unsprezece în clasament, cu doar 11 puncte acumulate.

„Ne dorim să facem un retur bun, după pregătirea aceasta serioasă ne va fi ușor. Trebuie să acumulăm puncte să ieșim din subsolul clasamentului, am încredere că antrenorul ne va pregăti cât mai bine, dânsul știe ce trebuie făcut. Eu sunt  încrezător că această pregătire bună ne va ajuta să adunăm puncte, avem nevoie, mai ales că în primele două etape nu jucăm, va fi greu pentru că este posibil să începem de pe ultimul loc”, a mai spus Șerban.

Șerban, Cosic, Crușoveanu, Irimescu și juniorul Ionuț Chircan sunt jucătorii ce acoperă postul de fundaș central în tabăra celor de la FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 12:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă