Ieșenii, băgați în corzi de „Magiun”

07 Mar. 2012, 18:08 Pregătiri, amicale
Ieșenii,** băgați în corzi de

După ce săptămâna trecută a fost învinsă acasă de SC Bacău (0-1), CSMS Iași a bifat, miercuri, un nou rezultat modest în compania aceleiași formații din liga a III-a. Echipa lui Ionuț Popa nu a reușit decât un 2-2 (0-0) pe propriul teren cu SC Bacău, la capătul unui meci cu trei eliminări.
Gado a deschis scorul pentru ieșeni în minutul 48, dar trupa lui Marin Barbu a revenit prin reușitele lui Cojocaru (60, penalty) și Geamăn (70). Iașiul a smuls totuși un egal pe final, după ce Onofraș a transformat un penalty cu cinci minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.

În minutul 40, Ciucur (CSMS) și Stoica (Bacău) au fost eliminați după o încăierare, dar cu drept de înlocuire, iar cu un minut înainte de final Petrea de la oaspeți a fost și el eliminat.

CSMS Iași
Repriza I: Hăisan – Crețu, Andrieș, Mitrea, Huțanu – Claudiu Tudor, Codrea, Petrovic, Gorovei (30 Nalați) – Ciucur, Braikovic.
Repriza a II-a: Cătălin Popa – Cotigă, Tincu, Camara, Mitrea – Gado, Straton, Milea, Bădic – Onofraș, Herghelegiu. Antrenor: Ionuț Popa.

SC Bacău: Satco – Blănaru, Stoica, Adăscăliței, Dobarceanu – Dumitru, Pintea, Petrea, Carp – Lukacs, Costin. Au mai jucat: Știrbu, Branză (portari), Geamăn, Ungureanu, Răduțoiu, Dediu, Cojocaru, Lazăr, Pușcașu, Abuzătoaiei. Antrenor: Marin Barbu.

Cele două echipe au mai jucat un amical în Copou, în urmă cu o săptămană, băcăuanii impunandu-se atunci cu 1-0, prin golul marcat de Cojocaru, în minutul 88.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

07 Mar. 2012, 18:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă