Iașiul nu bate pe nimeni în amicale!

Iașiul nu bate** pe nimeni în amicale!

CSMS Iași este echipa păcii în amicale. În cele cinci meciuri de verificare disputate până acum în această iarnă, echipa din Copou a pierdut o dată și a remizat de alte patru ori. Ultimul rezultat de egalitate a fost bifat de ieșeni joi seară, în Antalya, în partida cu echipa ucraineană de ligă secundă Avanhard Kramatorsk, scor 1-1 (0-0). Pentru ieșeni a marcat stoperul Alex Crețu, după ce echipa din Ucraina deschisese scorul.

Antrenorul Marius Lăcătuș a început meciul cu formula Bălan – Bosoi, Mihalache, Plămadă, Vladu – Olah, Dedu, Liviu Mihai, Țigănașu – Herghelegiu, Pălimaru, iar în repriza a doua a rulat întregul lot. Acest meci a consemnat și debutul la formația din Copou a fundașului central Florin Plămadă, jucător împrumutat până în vară de la FC Botoșani.

CSMS Iași nu a reușit să câștige vreun meci până acum în perioada de pregătire, înregistrând patru remize și o înfrângere: 0-0 cu CS Mioveni (România, liga a doua), 0-0 cu ACS Poli Timișoara (România, Liga I), 1-1 Proleter Novi Sad (Serbia, liga a doua), 1-1 cu Avanhard Kramatorsk (Ucraina, liga a doua), 2-3 cu Spartaki Tskhinvali (Georgia, prima ligă).

Sâmbătă, în ultimul amical din Antalya, CSMS va întâlni echipa a doua a clubului Karpaty Lvov (Ucraina).  

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: CSMS Iași

Pe aceeași temă