Ialomițenii au avut patru fotbaliști în probe chiar în primul 11!

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 20:16 Pregătiri, amicale
Ialomițenii au avut patru fotbaliști în probe chiar în primul 11!

Pregătirea de iarnă poate reprezenta de multe ori un pericol pentru jucători din cauza terenurilor grele care predispun la accidentări. Astfel, la meciul cu Delta Tulcea, pierdut cu 1-0, Viitorul Axintele nu s-a putut baza pe Dedu, Bogorodiță, Mihociu, Badea, Tache și Tudor, toți accidentați.

Antrenorul Ion Nica a abordat startul confruntării cu dobrogenii în următoarea formulă: Mincu – Vasile, Oprișan, Bucă, Andrei – Covaciu, Stan, Ionel, Busuioc – Novac, Fătu. În a doua repriză au intrat Pană, Răduță, Florea, Simion, Șerbănescu, Pintilie, Șelaru, Robu, Mazarache. Prin urmare, din prima echipă au făcut parte 4 jucători aflați încă în teste: Mincu, Stan, Busuioc și Covaciu. În a doua repriză au mai fost testați portarul Pană și fundașul central Șerbănescu. Dacă la Mincu, Covaciu și Șerbănescu s-a renunțat, Pană, Stan și Busuioc vor fi văzuți la lucru și în meciul de duminică împotriva Unirii Slobozia.

„După acest joc vom lua o decizie în privința lor și tot atunci vom trage linie asupra lotului pe care ne vom baza în retur” ne-a declarat antrenorul Viitorului, Ion Nica.

 

Articol de Daniel GHEORGHE
Foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 20:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă