Honciu, din nou decisiv pentru Chindia. Târgoviștenii au câștigat amicalul cu CS Balotești

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 16:40 Pregătiri, amicale
Honciu, din nou decisiv pentru Chindia.** Târgoviștenii au câștigat amicalul cu CS Balotești

După ce a întors scorul și i-a adus, miercurea trecută, prin „dubla” din minutele 66 și 85, victoria echipei sale în amicalul cu CS Mioveni, scor 2-1, Georgian Honciu (foto) a fost din nou decisiv pentru Chindia Târgoviște. Mijlocașul dâmbovițenilor a înscris, sâmbătă, unicul gol al confruntării de la Buftea cu CS Balotești, scor 1-0.

Reușita victorioasă a lui Honciu din confruntarea cu echipa colegă de campionat a picat la jumătatea primei reprize. Chindia a reușit apoi, în ultimul sfert de oră al partidei, să câștige în fața ilfovenilor cu toate că a evoluat în inferioritate numerică, după accidentarea din minutul 75 a lui Crinel Stoica.

Nicolae Croitoru i-a utilizat pe următorii jucători: Manea (Aioani 46) – Pătru (Martac 62), Vătavu, Ispas, Dumitrașcu (Ioniță 62) – Săftescu (Șerban 64), Pencea (Parghel 62), L. Mihai, Honciu – Cherchez (Nisipeanu 62), Neguț (Stoica 64).

După meciul cu CS Balotești, antrenorul Chindiei a renunțat la serviciile portarului Iulian Manea, adus în probe de la CS Popești Leordeni. În schimb, a fost păstrat, pentru același post, Cătălin Căbuz, care ultima dată a evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea. Mai mult, în această săptămâna se va lua o decizie și în privința lui Robert Bloțu, junior venit de la ACS Șirineasa.

Aioani, convocat la naționala U18

Altfel, portarul utilizat de Chindia în repriza a doua a amicalului cu CS Balotești, Marian Aioani, face parte din lotul naționalei Under 18 a României care va pleca, în perioada 27 februarie – 3 martie, la turneul „Roma Caput Mundi” din Italia. Acolo, „tricolorii” mici pregătiți de Adrian Boingiu vor întâlni Țara Galilor, Grecia și pe Lazio.

Ultimele două amicale ale Chindiei au loc miercuri și sâmbătă. Mâine va juca la Bradu cu SCM Pitești, iar în weekend în București cu Metaloglobus.

 

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 16:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă