Hidișan a făcut show la amicalul în familie

31 Aug. 2011, 17:14 Pregătiri, amicale
Hidișan a făcut show** la amicalul în familie

Pentru obișnuita partidă amicală de marți seara, Roland Nagy și Dan Stupar arădeni au apelat la echipa secundă pregătită de Dorel Mutică. Pe lângă un antrenament util, antrenorii „alb-roșiilor” au dorit să vadă la lucru câțiva jucători sosiți în probe în ultima săptămână. Atacanții Ferrario și Okafort, mijlocașul Nicolae și fundașii Suta și Onyenekwe au încercat să dea totul din ei, dar cu excepția olteanului Jackie Nicolae, niciunul nu puteau primi notă de trecere.

În prima repriză, utiștii s-au aflat pe teren cu o echipă secundă și nu au reușit mare lucru în fața colegilor mai tineri de la „satelit”. De abia spre finalul mitanului, Neagoe a transformat un penalty obținut de Suslak în duelul cu Borteș, în rest multă dezamăgire în dreptul așa-zișilor oameni de gol, italianul Ferrario, argentinianul Coll sau americanul Okafort. Apoi, a intrat în luptă „garnitura” titulară și diferența s-a mărit pe tabelă. Hidișan a reușit „dubla”, al doilea gol al mijlocașului de buzunar venind în urma unei execuții imparabile, la vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 20 metri. Scorul a fost rotunjit de Miron, care a marcat cu capul după centrarea lui Gîlcă. Apropo de acesta din urmă, pe parcursul amicalului a schimbat banda cu Purece, cu rezultate mulțumitoare.

Ar mai fi de menționat că și Dorel Mutică a testat doi jucători, mijlocașul Zetun și atacantul Dennis, ambii dezamăgind crunt.

Formații:
UTA (prima repriză): Vlad – Calvin, Pascariu, Suta, Suslak – Okafort, Ignea, Neagoe, Nicolae – Coll, Ferrario.
UTA II (prima repriză): Smaranda – David, Gornic, Wild, Vereș – Borteș, Stepan, Raț, Zetun – Dennis, Miron.

UTA (repriza a II-a): Vaida – Bălan, Varga, Pocuca, Siminic – Gîlcă, Chindriș (Pascariu), Hidișan, Purece – Drăghici, Capătă (Miron).
UTA II (repriza a II-a): Bordea – Calvin, Pascariu, Onyenekwe, Botiș – Palcu, Ignea, Lazea, Cuedan – L. Gligor, Ghergar.

Sursa: Sport Arad

31 Aug. 2011, 17:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă