Hidișan a debutat cu gol

11 Aug. 2011, 14:27 Pregătiri, amicale
Hidișan** a debutat cu gol

UTA Arad a câștigat amicalul cu CS Vladimirescu, scor 2-0, susținut ieri, de la ora 18:00, pe stadionul „Francisc Neumann”. Cu acest prilej, la arădeni a debutat noua achiziție Florin Hidișan și totodată au fost testați Diuf și Malinic.

Meciul de verificare contra campioanei județului Arad a debutat cum nu se mai poate de prost pentru formația antrenată de Roland Nagy. Alin Gligor a fost nevoit să iasă de pe teren accidentat după doar zece minute de joc, locul său fiind luat de Pascariu. Cu toate acestea, schimbarea nu a afectat cu nimic cursul jocului, care i-a aparținut în totalitate gazdei.

Cu toate că primul gol a picat târziu, în minutul 41, ocaziile de gol nu au lipsit. Pentru UTA au ratat Drăghici (bară) și Varga (lovitură de cap scoasă greu de Mitrea), în timp ce pentru Vladimirescu a avut oportunitatea de a deschide scorul Mureșan, însă șutul de la 30 de metri al acestuia a fost reținut de Smaranda.

Neagoe a fost primul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor, mijlocașul transformând fără să ezite un penalty obținut de Malinic. La două minute după această primă reușită, Florin Hidișan a reușit să puncteze și el după o acțiune proprie de aproape 60 de metri. Noul transfer al „Bătrânei Doamne” și-a finalizat acțiunea cu șut la vinclu din marginea careului mare.

După pauză tot UTA a fost mai activă în fața porții, cele mai mari situații de gol ratându-le Malinic, șut în bară, Drăgan și Capătă, ambii cu execuții pe lângă din poziții ideale.

UTA I: Smaranda – Bălan, Varga, Gligor (10 Pascariu), Diuf – Neagoe, Ignea, Hidișan, Coll – Drăghici, Malinic
UTA II: Curileac – Calvin, Pascariu, Pocuca, Șușlak – Gâlcă, Chindriș, F. Purece, Nădăban – Malinic (Capătă), Drăgan

Vladimirescu: Mitrea – Mureșan, Dragu, Mirciov, Savin – Kocksis, Szellelki, A. Purece, Iancu – Horvath, Moț. În repriza a doua au mai evoluat: Bak – Tau, Banilievici, Georgiu, Ciubăncan, Rus, Staicu, Mărculescu și Negrea.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Sport Arad

11 Aug. 2011, 14:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă