Herghelegiu, de neoprit! Atacantul a făcut „dubla” și cu Petrotub

16 Feb. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Herghelegiu, de neoprit!** Atacantul a făcut

CSMS Iași a câștigat, joi, la limită, scor 2-1 (0-0), meciul amical susținut în Copou în compania liderului seriei I a Ligii a III-a, Petrotub Roman. Ambele goluri ale echipei ieșene au fost marcate de Andrei Herghelegiu, în minutele 46 și 55, în timp ce pentru romașcani a punctat Harbuzaru, în minutul 48.

Cu cele două reușite de astăzi, Herghelegiu a ajuns la cota 7 în patru meciuri amicale disputate de CSMS în această iarnă, vârful lui Ionuț Popa punctând în fiecare meci.

După meci, antrenorul Ionuț Popa a apreciat evoluția atacantului Andrei Herghelegiu. „Andrei este în revenire de formă, a marcat în fiecare meci și mă bucur că traversează această formă bună. Sper ca el să confirme și în campionat și să fie jucător de bază. Sper ca el să fie acel atacant pe care-l căutam. Totul este ca aceste goluri să-i dea încredere și să rămână cu picioarele pe pământ. Cât despre meci, terenul a fost înghețat, dar per total a fost un antrenament bun pentru echipa mea”, a spus Ionuț Popa.

CSMS Iași: Cătălin Popa – Crețu, Camara, Mitrea, Vladu – Gado, Milea, Petrovic, Bădic – Onofraș, Herghelegiu. Au mai jucat: Hăisan, Crengăniș, Humă, Gorovei, Huțanu, Claudiu Tudor, Nalați, Codrea, Andrieș. Antrenor: Ionuț Popa.

Petrotub Roman: Gioacăș – Vlaicu, Sărițanu, Ghidarcia, Lupușoru – Țapu, Petrilă, Pătrașcu, Chirilă – Harbuzaru, Vulpe. Au mai jucat: Ciucă, Gafița, Ciobanu, Talpalariu, Ciocoiu, Alexandru.

Ieșenii vor susține următorul amical la Piatra Neamț, vineri, de la ora 13.00, în compania prim-divizionarei Ceahlăul.

Articol scris de Narcis Pohoață

16 Feb. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă