Hamza, triplă în poarta Unirii Slobozia!

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 19:40 Pregătiri, amicale

FC Petrolul s-a impus, astăzi, cu 3-1 în testul disputat pe terenul divizionarei secunde Unirea Slobozia. Toate golurile „galben-albaștrilor” au fost înscrise de către tunisianul Hamza Younes, în vreme ce pentru gazde a punctat ex-petrolistul Liviu Mihai.
 
Fără cinci jucători, convocați la echipele naționale, dar și cu Bornescu, Bokila, Hoban și Achim menajați, „lupii” au avut parte de un test solicitant la Slobozia, acolo unde divizionara secundă Unirea a oferit o replică destul de consistentă. După o primă repriză „albă”, petroliștii au făcut diferența în partea a doua, Hamza Younes trecându-și în cont un „hattrick”.

Primul gol a venit în minutul 50, atunci când Boudjemaa a centrat perfect de pe stânga, iar Younes a reluat din 4 metri, tunisianul transformând, mai apoi, o lovitură de pedeapsă pe care tot el o obținuse, după un fault comis asupra sa de către portarul Baruch (min. 68). Cu zece minute înainte de final, Younes a punctat pentru 3-0, finalizând la capătul unei pase excelente a juniorului Adrian Ilie, iar amfitrionii au reușit golul de onoare în prelungiri, Liviu Mihai trimițând în vinclu, cu un șut senzațional, expediat de la circa 25 de metri.

De remarcat ar fi faptul că, în meciul de astăzi, Cosmin Contra a folosit trei juniori, cu toții proveniți din pepiniera clubului. Tinerii Nini Popescu, Adrian Ilie și Sergiu Toader au participat, toată săptămâna, la antrenamentele „lupilor”, bifând, la Slobozia, câte 25 de minute în tricoul echipei mari.
 
Unirea Slobozia – FC Petrolul Ploiești 1-3 (0-0)
Marcatori: L. Mihai (90) / Younes (50, 68, 80)

Slobozia: Dobre – Stan, Lazăr, Soare, Toma – V. Gheorghe, L. Mihai, Ivașcă, Ibrian – Luca, Ad. Mihalcea. Au mai jucat: Oprea, Baruch – Negrea, Roșu, D. Gheorghe, Jianu, Lorincz, Macare, Gheorghiu. Antrenor: Marin Dună.

Petrolul: Povilas (46 Hamutovski) – Alcenat (46 Marinescu), Neag, Geraldo (65 S. Toader), Grecu (46 Guilherme) – Romario, Mustivar – Boudjemaa (65 Ad. Ilie), Renan (65 N. Popescu), Sauvadet (46 Cristescu) – Younes.

Text și foto: FC Petrolul

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 19:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă