Greșelile din apărare i-au costat: al doilea eșec în amicale pentru SCM

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 16:37 Pregătiri, amicale
Greșelile din apărare i-au costat:** al doilea eșec în amicale pentru SCM

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești au disputat ieri cel de-al doilea joc de verificare din această perioadă de pregătire. Echipa pregătită de Adrian Dulcea a întîlnit pe terenul 3 al complexului Nicolae Dobrin pe FCM Alexandria. În acest meci de verificare, principalul argeșenilor a avut ocazia să vadă la lucru toți jucătorii pe care îi are în lot, iar la finalul întîlnirii a putut trage cîteva concluzii despre potențialul fiecăruia.

Confruntarea dintre cele două echipe s-a terminat cu victoria oaspeților, care s-au impus cu 2-1. Formația din Alexandria a deschis scorul după 25 de minute, după o degajare greșită a portarului Vlăsceanu pînă la fundașul brazilian Alemao. Acesta a pierdut mingea în preajma careului, iar Necșescu a reluat în poartă, după ce l-a driblat pe goal-keeperul piteștean. Alb-violeții au reușit egalarea imediat după pauză, Cosmin Popescu marcînd cu un șut de la 16 m, după o combinație cu Albu. Cu 20 de minute înainte de final, oaspeții au stabilit scorul final după o greșeală a argeșenilor. Albu a pierdut  o minge la 30 de metri de poartă, iar Cosmin Căpățână a scăpat spre poartă și l-a învins pe nou-intratul Udeanu.

La finalul întîlnirii cu Alexandria, antrenorul Adrian Dulcea a tras concluziile care se impun. Tehnicianul nu este îngrijorat de scorul final și consideră acest meci ca pe un test util de verificare. Dulcea este convins că, la următoarea partidă, echipa va arăta altfel.

„Ve­nim după o perioadă de acumulare și se simte oboseala. Am avut ocazia să văd la lucru toți jucătorii, iar fiecare a bifat cîte 45 de minute. La meciul următor cu Chindia Tîrgoviște, voi cristaliza formula de bază, pentru că mai avem puțin și vom intra în linie dreaptă cu pregătirea pentru noul sezon competițional. Noi sîntem în discuții cu mai mulți jucători experimentați, iar dacă vom reuși să-i legitimăm, vom avea o echipă puternică. Este vorba de Albu, David, Alexandru Neagu de la Pandurii II și de fundașul brazilian Alemao, pe care vrem să-l oprim. Alexandria este o echipă închegată, care are în componență jucători experimentați, ce au evoluat la Liga a II-a. Am înțeles că au condiții financiare bune și că vor să facă treabă bună în acest an”, a spus tehnicianul piteștean.

Marius Radu, adversar

Deși FCM Alexandria este o echipă nou-promovată, oaspeții au un lot destul de redutabil. În lotul teleormănenilor sînt fotbaliști cu experiență, care au evoluat în Liga a doua și chiar la nivelul primei ligi. Unul dintre a­ceștia este fundașul Marius Radu, care acum cîțiva ani a ju­cat la FC Argeș. Acesta s-a miș­cat destul de bine, dovedind că este o soluție pentru defensiva Alexandriei.

S-au plătit două salarii

Fotbaliștii de la SCM Pitești au primit o veste bună din partea conducerii clubului. Șefii grupării alb-violete le-au virat jucătorilor două salarii, din cele șase restante pe care le au de achitat din returul sezonului precedent. Conducătorii SCM-ului le-au promis jucătorilor că cele patru salarii rămase se vor achita pînă la sfîrșitul acestei luni, cînd va debuta o nouă ediție de campionat.

SCM Pitești, prima repriză: Vlăsceanu – Ghiță, Marincău, Alemao, Micu – Marcu, Alexe, Neagu, Iamandi – Simion, Dalu.
SCM Pitești, a II-a repriză: Udeanu – Dima, Delcea, Dumitrache, Guillerme – Pă­un, Popescu, Alecu, Naciu – Dodo, Albu. Antrenor Adrian Dulcea

Alexandria: I. Anton – A. Matache, M. Radu, Al. Tudor, D. Zamfir – F. Radu, D. Bădănoiu, C. Căpățână, Necșescu – M. Olteanu, D. Ene. Au mai intrat: R. Smarand, C. Pârjolea, D. Lucan si A. Marin

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 16:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă