Goluri multe și spectaculoase în amicalul Oțelului cu CF Brăila

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:06 Pregătiri, amicale
Goluri multe și spectaculoase în amicalul** Oțelului cu CF Brăila

Oțelul Galați a învins astăzi formația de ligă secundă CF Brăila, cu scorul de 3-0 (1-0), într-o partidă amicală disputată pe stadionul „Oțelul”.

Scorul a fost deschis de Bogdan Gavrilă în minutul 43, cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului, apoi a marcat și argentinianul Diego Sevillano (minutul 62), cu un șut în diagonală de la marginea careului cu care a punctat și la „impresia artistică”. Scorul final a fost stabilit de Alex Tudorie, în minutul 85, după ce a scăpat singur cu portarul oaspeților.

Antrenorul Ionuț Badea a folosit în prima repriză următorii jucători: Boșneag (30 Brăneț)  – Cojoc, Sîrghi, Sipovic, Murgoci -Filip, Neagu, Adăscăliței – Gavrilă, Sevillano, Marquinhos. În a doua parte a meciului au evoluat: Brăneț (60 Abraham) – Mișelăricu, Costin, Sipovic (57 Giurgiu), Murgoci – Milea, Băjenaru, Adăscăliței – Iorga, Sevillano (64 Astafei), Tudorie.

CF Brăila: Comănescu – Bosoi, Ignat, Ivan, Necoară – Frunză, Ochia, Neagoe, Ciocâlteu – Cazan, Câmpeanu. În partea a doua a partidei au mai evoluat Leu, Ndigwe, Olenic, Iancu, Iordache, Colilie, Stângaciu.

Următoarea partidă de verificare a celor de la Oțelul este programată sâmbăta viitoare, 7 septembrie, atunci când va întâlni concitadina FCM Dunărea.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă