„Gogoașă”, izgonit: „Nu l-a chemat nimeni la Suceava”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 11:40 Pregătiri, amicale

Andrei Preda a venit, a văzut Areniul și a plecat după doar un singur antrenament efectuat alături de foștii săi colegi de la Rapid CFR Suceava. Rămas fără echipă după ce FC Universitatea Craiova s-a retras din campionatul Ligii a II-a, „Gogoașă” ar fi vrut să se pregătească alături de „ceferiști” până în vară, doar că s-a lovit de refuzul conducerii de pe Areni.

„Nu l-a chemat nimeni la Suceava, nici conducerea administrativă, nici cea tehnică. El oricum este suspendat, și chiar dacă avea drept de joc, nu aveam cum să-l oprim în lot pentru că avem deja doi portari foarte buni. Cu excepția lui Velescu, care este pe jumătate sucevean, noi avem o echipă de localnici. Ne-am ars în trecut în destule rânduri cu jucători de prin alte părți”, a precizat președinte Dumitru Moldovan.

Preda a mai evoluat pe Areni în sezonul trecut, ieșind în evidență prin mai multe gafe, dar și printr-un conflict pe care l-a avut cu suporterii suceveni după meciul cu Dinamo II, meci în care portarul craiovean i-a îngropat practic pe „ceferiști”.

În vara trecută, „Gogoașă” a semnat cu echipa de suflet FC Universitatea Craiova. În noiembrie anul trecut, portarul oltean a primit o suspendare record de 16 etape în urma incidentelor în care a fost implicat la partida cu rivalii de la CSU Craiova.

În altă ordine de idei, conducerea clubului Rapid Suceava a depus luni, la sediul Primăriei Suceava, proiectul pentru obținerea fondurilor nerambursabile pentru fotbal. „Sper că totul este în regulă. Sper să fie aprobat, iar până la startul play-out-ului să primim prima tranșă de bani”, a precizat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 11:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă