Gloria, victorie lejeră cu FC Zalău!

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 21:48 Pregătiri, amicale
Gloria,** victorie lejeră cu FC Zalău!

Sâmbătă, la ora 11,00, pe terenul central din complexul Jean Pădureanu, Gloria a susținut al cincelea joc de pregătire de la începerea pregătirilor pentru noul sezon, împotriva celor de la FC Zalău, echipă care activează în campionatul ligii a treia.

Dacă în primele patru jocuri disputate  bistrițenii au reușit două victorii lejere, 5-0 cu Sănătatea Cluj și 3-0 cu Unirea Dej și două rezultate de egalitate, 0-0 cu Avântul Reghin și 2-2 cu Seso Câmpia Turzii, în jocul de astăzi, jucătorii Gloriei au reușit să obțină o victorie clară, cei drept împotriva unui adversar destul de modest care nu le-a pus probleme.

Bistrițenii au făcut o primă repriză bună în care au marcat trei goluri și au ratat încă câteva ocazii bune de a marca, repriză în care au început să se vadă unele trasee și relații de joc. În minutul 3 Curtuiuș scapă singur spre poartă dar portarul respinge, pentru ca 5 minute mai târziu același Curtuiuș să primească o minge de la Plogar în careu și să deschidă scorul.

În minutul 14, Feher intră cu mingea în careu și îi pasează lui Curtuiuș care înscrie pentru 2-0, iar în minutul 18 Budăcan urcă cu mingea la picior pe dreapta, dar centrarea acestuia este reluată imprecis de Feher. Golul trei vine în minutul 23 și este creat de cei mai buni jucători ai Gloriei din prima repriză, Feher trimite o minge printre fundașii adverși ieșiți la centru, iar Chițu scăpat singur de la 40 metri marchează.

În minutul 28, mingea circulă frumos pe traseul Budăcan – Curtuiuș – Țîrcă și execuția ultimului întâlnește bara. Ultima ocazie a primei reprize aparține lui Curtuiuș care scăpat pe stânga intră în careu dar trimite pe lângă poartă. La pauză staff-ul tehnic face mai multe schibări și jocul echipei nu mai are cursivitatea și consistența din prima repriză. Un gol marcat de Mariș scăpat de la 30 de metri în minutul 76, două șuturi pe lângă a lui Antonache și un șut peste a lui Mariș scăpat singur spre poartă sunt situațiile de consemnat în cea de-a doua repriză.

 Echipa folosită în jocul de astăzi: Oghinciuc (46 Uilean) – Țîrcă (46 Echim), Hlinca (60 Matei), Fizeșan (46 Berceanu), Polgar (46 Sânmărtean) – Budăcan (46 Mariș), Stancu (60 Antonescu), Feher (46 Jarda), Chițu (60 Moț) – Curtuiuș (46 Antonache), Mario (46 Ceaca).

În jocul de ieri a fost testat și un nou atacant, Ceaca care ajucat ultima dată la Sănătatea Cluj, dar acesta a avut o evoluție destul de modestă.

Sandu Negrean, antrenor: „Am terminat astăzi cea de-a doua perioadă de pregătire, una bazată în special pe pregătirea fizică. Vreau să felicit băieții pentru modul în care s-au pregătit în această perioadă. Astăzi am făcut un joc bun, deja încep să se vadă că există relații de joc și combinații pe care le-am exersat la antrenamente, dar mai avem încă mult de muncă. Marți vom pleca într-un stagiu de pregătire și jocuri la Brașov, după care ne întoarcem acasă și o sa încercăm să cristalizăm un prim unsprezece cu care să abordăm campionatul. La Brașov vom avea și patru jocuri, două cu echipe de prima ligă și două cu echipe de liga a doua”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 21:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă