Gloria s-a chinuit cu SESO

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 17:40 Pregătiri, amicale
Gloria** s-a chinuit cu SESO

Gloria a susținut al patrulea joc de pregătire de la începerea pregătirilor pentru noul sezon, împotriva celor de la Seso Câmpia Turzii, echipă care activează în campionatul ligii a treia. Dacă în primele trei jocuri disputate  bistrițenii au reușit două victorii lejere, 5-0 cu Sănătatea Cluj și 3-0 cu Unirea Dej și un rezultat de egalitate, 0-0 cu Avântul Reghin, în jocul de astăzi, jucătorii Gloriei au reușit al doilea rezultat de egalitate consecutiv împotriva unei echipe foarte agresive care s-a luptat folosind toate mijloacele pentru fiecare minge.

Bistrițenii au început destul de bine jocul și au ratat trei ocazii bune de gol prin Nalați din lovitură liberă respinsă greu de portar în corner, Budăcan șut din interiorul careului în plasa laterală și Roșu, reluare cu capul din 6 metri scoasă de portar. Gloria deschide scorul în minutul 25 când Curtuiuș transformă un penalty obținut tot de el. După un nou șut expediat de Budăcan și respins de portarul oaspeților în corner bistrițenii primesc două goluri în 3 minute din două faze fixe.

În minutul 33 la o lovitură liberă executată de oaspeți din lateral stânga, mingea este centată în careul nostru de unde este trimisă cu capul în poarta lui Albuț, pentru ca peste alte două minute la un corner executat de pe dreapta Gloria să primească un nou gol tot cu capul din centrul careului. Bistrițenii resimt șocul primirii celor două goluri și până la pauză consemnăm doar un șut expediat de Mărginean de la 18 metrii pe lângă poartă și o lovitură de cap peste poartă trimisă de Chibulcutean din corner.

În prima repriză au jucat: Albuț – Budăcan, Hlinca, Matei, Sânmărtean – Polgar, Nalați, Mărginean, Roșu – Curtuiuș și Antonache.

La pauză staff-ul tehnic schimbă tot axul central introducându-i în teren pe Hlinca și Fizeșan fundași centrali și Feher și Stancu mijlocași centrali, dar și pe Țârcă pe postul de fundaș dreapta și jocul echipei prinde mai multă culoare. Curtuiuș intră în careul de 16 metri dar șutul lui este respins de portar în corner, după care în minutul 55 Gloria egalează prin reușita lui Budăcan care primește în careu o pasă peste apărarea adversă trimisă de Feher. Cinci minute mai târziu apărarea bistrițeană este surprinsă din nou la o nouă fază fixă, dar lovitura cu capul expediată de un adversar trece pe lângă poartă. În continuare Gloria face multe schimbări și aleargă după golul victoriei ratând câteva bune ocazii de gol irosite de Moț care reia imprecis la o centrare a lui Țârcă, Feher șut de la 20 metri puțin pe lângă, Mario șut în portar din interiorul careului, Bucur șut pe lîngă din opt metri și din nou Moț care reia slab o centrare a lui Țârcă, astfel că jocul se termină la egalitate.

În repriza a doua au jucat: Albuț – Țârcă, Hlinca, Fizeșan, Polgar (65 Jarda) – Budăcan (65 Mariș), Feier, Stancu, Roșu (60 Moț) – Curtuiuș (75 Bucur), Antonache (60 Mario (85 Antonescu)).

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Sandu Negrean, antrenor: „Trebuie să uităm cât mai repede jocul nostru din prima repriză, a fost cea mai slabă repriză făcută de când am preluat echipa. Este inadmisibil să primești două goluri în două minute, ambele din două faze fixe. În repriza a doua ne-am mai revenit și ne-am creat multe ocazii pe care le-am ratat prea ușor. Am jucat aceste jocuri pentru a reuși să facem omogenizarea echipei deoarece avem foarte mulți jucători noi și trebuie să cristalizăm încet un prim unsprezece pentru campionat. După jocul de sîmbătă vom stabili lotul de 24-25 jucători cu care vom merge în stagiul de pregătire și jocuri de la Brașov unde vom juca patru jocuri, două cu echipe de prima ligă și două cu echipe din liga a doua, iar în jocurile de la Brașov o să fim interesați și de rezultat”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 17:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă