Gloria, remiză cu CSM Câmpina

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 20:15 Pregătiri, amicale

Formația antrenată de Marian Roșu și-a continuat astăzi seria amicalelor având ca adversară din liga a IV-a prahoveană, CSM Câmpina. Partida, disputată pe terenul „Cornel Negoescu” s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce la finalul primei reprize gazdele aveau un avantaj de două goluri. Gloria Buzău a deschis scorul destul de repede când M.Gheorghe (6) l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut de la aproximativ 20 de metri. Câteva minute mai târziu, Bobe a marcat un gol de generic, mingea șutată de la marginea careului ducându-se în vinclu, după ce a mușcat bara.

În debutul mitanului secund, prahovenii au redus din handicap când Bărăgan (46)a transformat un penalty. La următoarea acțiune ofensivă, echipa oaspete a izbutit să egaleze grație golului înscris de Burloiu (49) cu un șut de la opt metri. Până la final, buzoienii au mai marcat și ei odată, însă golul nu a fost validat, motivul fiind o presupusă poziție de ofsaid.

Gloria Buzău: Sîrbu – Cucu, Bârsănel, Agache, Zanfir, Rențea, Fl. Alexandru, M. Gheorghe, Burlacu, Bobe, Lungoci. Pe parcursul meciului au mai intrat: Fenny – I. Roman, Chelaru, Jercălău

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 23 Feb. 2013, 20:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă