Gloria lui Coroian n-a întrecut Rapidul sucevean!

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 01:00 Pregătiri, amicale

Echipa antrenată de Cristian Coroian și Sandu Negrean a remizat pe teren propriu cu divizionara secundă Rapid CFR Suceava, scor 1-1 (0-0) în al cincilea meci de verificare al iernii, întrerupând astfel șirul victoriilor consecutive. Până la reluarea Ligii a II-a, în 1 martie, Gloria se va pregăti la Stadionul „Jean Pădureanu” din Bistrița, unde va susține o nouă serie de partide amicale.

Pe un teren greu, alunecos pe multe porțiuni, cele două echipe au terminat la egalitate atât la pauză (0-0), cât și la final (1-1). Țegle a deschis scorul pentru Gloria, însă oaspeții, penultimul loc în Seria I a Ligii a II-a, au egalat rapid prin M. Negru.

Echipa de start a Gloriei: Albuț – Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, D. Sănmărtean – Polgar, R. Mărginean, Țegle, M. Chițu – Al. Pop, Brumă. În repriza secundă au intrat Oghinciuc, Țârcă, Fizeșan, Peica, Mariș, Câmpean, Nalați, Feher, O. Bucur, Colța și Curtuiuș.

Rapid Suceava: Pascal – I. Pămadă, Ferariu, Sava, Semeghin – Cerlinca, Velescu, Sumanariu, Arotăriței – Negru, Ionesi. Au mai intrat: Artenie, Vitu, Duțică, Spătar, Fedorovici, Bâgu, Luțac, Ioancea și Golofca. Stănescu a fost învoit la acest meci.

A fost un meci încrâncenat, de luptă, fără multe ocazii de poartă. A contat mult și starea terenului, acoperit cu zăpadă, care nu ne-a permis prea multe veleități tehnice. Sunt mulțumit de cum s-a prezentat echipa la acest prim meci de verificare. Chiar puteam să câștigăm pe final. Am avut superioritate numerică pe unele contraatacuri, dar n-am marcat”, a spus după meci antrenorul moldovenilor, Bogdan Tudoreanu.

VEZI mai multe POZE de la amical

Formația bistrițeană se va pregăti la Bistrița până la reluarea campionatului (1 martie), urmând să dispute și alte meciuri amicale. Primul dintre ele, vineri 7 februarie, de la ora 14.30, pe teren propriu. Adversară va fi Sănătatea Cluj (locul 9 în Seria 5 a Ligii a III-a).

Rezultatele de până acum: 2-0 cu FCM Baia Mare, 7-2 cu Unirea Jucu, 3-0 cu Arieșul Turda, 2-1 cu Bucovina Pojorâta, 1-1 cu Rapid CFR Suceava.

Rapid Suceava va disputa următorul meci amical sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul divizionarei a treia Kosarom Pașcani.

Text și foto: Timp online

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 01:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă