Gloria, la al treilea eșec! Manea, dezamăgit de scor

13 Feb. 2012, 18:37 Pregătiri, amicale
Gloria, la al treilea eșec!** Manea, dezamăgit de scor

Gloria Bistrița a pierdut astăzi, 13 februarie, al 6-lea meci amical disputat în Antalya, în compania echipei FC Paksi, locul 8 în prima divizie din Ungaria.

FC Paksi s-a impus cu 3-1 (2-0), prin golurile reușite de Szatmari (37), Vayer (41) și Sifter (66), respectiv Albert Voinea (64, foto).

Antrenorul formației bistrițene, Nicolae Manea, a utilizat următoarea formulă de început: Lăzăreanu – Trașcă, V. Năstase, Isac, I. Costache – Peteleu, R. Mărginean, Feher, Marcos – Anton – Curtuiuș. După pauză au intrat toți ceilalți jucători din lot.

„Sunt dezamăgit de scor în primul rând, pentru că până la pauză le-am oferit practic două șanse de gol și au marcat de două ori. Până atunci dominasem jocul. Asta este, sunt meciuri de pregătire, ne și lipsesc unii jucători, plus că e și o stare de oboseală, firească, pentru că am făcut și antrenamente și jocuri. Dimineața ne antrenăm, iar la câteva ore jucăm și nu e ușor. Să sperăm că până se reia campionatul ne vom pune la punct”, a declarat Nicolae Manea.

Celelalte amicale ale Gloriei în Antalya: 7-1 cu FC Widnau (liga regională din Elveția, goluri Cafasso, V. Năstase, R. Stan, Rogozan-2, D. Stan-2), 1-1 cu FC Okjetpes (nou-promovată în prima ligă din Kazahstan, gol Cafasso), 2-4 cu Metalurg Zaporoje (liderul ligii secunde din Ucraina, goluri Anton și Curtuiuș), 0-1 cu Gaz Metan Mediaș (locul 11 în Liga I), 1-1 cu FC Botoșani (locul 7 în Seria I a Ligii a II-a, gol Curtuiuș).

Sursa: Timp Online

13 Feb. 2012, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă