Gloria își testează Sănătatea

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 12:46 Pregătiri, amicale
Gloria își testează Sănătatea

Astăzi, 23 iulie, cu începere de la ora 18,00, pe terenul central din complexul Jean Pădureanu, Gloria va susține primul joc de pregătire de la începerea pregătirilor, împotriva echipei de liga a treia Sănătatea Cluj. Pentru joc, staff-ul tehnic intenționează să folosească două garnituri, câte una pentru fiecare repriză, iar o parte dintre jucători din lot vor efectua antrenament.

Din lotul care a început pregătirile pentru noul sezon, doi jucători au hotărât să părăsească echipa, este vorba de Iordache, jucător care a jucat pentru Gloria și în ediția trecută de campionat și de Sergiu Moga, un jucător de 21 de ani venit de la Honved Budapesta și care a fost reținut în urma primului trial.

După cel de-al doilea trial din lotul Gloriei face parte și Polgar un jucător de 24 de ani venit de la Alro Slatina. Toți jucătorii care se află acum în lotul Gloriei au semnat noile contracte valabile pentru sezonul următor, sezon în care Gloria va juca în liga a doua, având obiectiv clar de a promova în prima ligă.

Ulterior acestui meci amical, bistrițenii au programat un alt test, cu Unirea Dej, vineri de la 18:00.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 12:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă