Gloria, învinsă în Antalya de liderul ligii secunde din Ucraina

09 Feb. 2012, 10:37 Pregătiri, amicale
Gloria, învinsă în Antalya** de liderul ligii secunde din Ucraina

Gloria Bistrița, liderul seriei de vest a Ligii a II-a, a pierdut la două goluri diferență meciul amical disputat miercuri, 8 februarie, în Antalya, în compania formației Metalurg Zaporoje (ocupanta primului loc în divizia secundă din Ucraina).

Echipa ucraineană s-a impus cu 4-2 (2-1), prin golurile marcate de Artur Kaskov (2), Andrei Nesterov și Eduard Sobol, respectiv Paul Anton (foto) și Marius Curtuiuș, ambele din penalti.

Nesterov a deschis scorul în minutul 25, Sobol a făcut 2-0 în minutul 35, iar Anton a redus din handicap, din lovitură de la 11 metri, în minutul 41. După pauză, Kaskov a făcut 3-1 din penalti, în minutul 70, și tot el a majorat diferența în minutul 75. Curtuiuș a transformat și el un penalti în minutul 89, pentru 4-2.

Antrenorul Nicolae Manea a folosit următorul 11 de start: Oghinciuc – Peteleu, V. Năstase, Isac, Reano – Rogozan, Feher, R. Mărginean, Șomodi – Anton – A. Voinea. Pe parcurs au intrat: Lăzăreanu, Trașcă, Macarie, Peica, I. Costache, Pădurariu, Marcos, D. Stan, R. Stan, Țârcă, Homei, Fizeșan, Curtuiuș.

Jucătorii Alexandru Tudose, Cristian Silvășan și Vladimir Niculescu au părăsit cantonamentul din Antalya și s-au întors în România, fiind suspecți de rubeolă.

Celelalte amicale ale Gloriei în Antalya: 7-1 cu FC Widnau (liga regională din Elveția, goluri Cafasso, V. Năstase, R. Stan, Rogozan-2, D. Stan-2), 1-1 cu FC Okjetpes (nou-promovată în prima ligă din Kazahstan, gol Cafasso).

Sursa: timponline.ro

09 Feb. 2012, 10:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă