Gloria Buzău, victorie cu gust de Pui(ești)

După ce amicalul cu Fortuna Poiana Câmpina a picat, Gloria Buzău a disputat totuși, sâmbătă, un meci cu o echipă din județ. Este vorba despre formația de Liga a IV-a, FC Puiești, pe care buzoienii au învins-o cu scorul de 5-1 (2-1), partida disputându-se pe stadionul de atletism. Golurile grupării din Crâng au fost marcate de Dedu, care și-a trecut în cont o triplă (3; 69; 71), și Ghiță, acesta reușind dubla (8; 51), în timp ce pentru râmniceni a punctat Iacob (42).

La final, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi, însă și de faptul că vremea frumoasă a permis disputarea meciului pe un teren cu iarbă. ,,A fost un antrenament util cu una dintre echipele bune ale județului, însă, din păcate, este doar al doilea joc pe care l-am disputat pe iarbă. Sperăm ca în continuare să fie tot așa cald pentru a ne putea antrena tot pe acest teren (n.r. de la stadionul de atletism), să nu mai facem pe sintetic, deoarece s-a observat o stare de oboseala la jucători. Referitor la lot, noi sperăm să-i ținem pe toți care sunt în momentul de față, fiindcă vedeți ce se întâmplă în fotbalul românesc. Este urgie, am înțeles că și Slobozia are probleme și m-au sunat vreo șase jucători de acolo, că vor să vină la noi, însă nu suntem în stare să-i plătim pe ai noștri”, a adăugat tehnicianul grupării din Crâng, Viorel Ion.

În partida cu FC Puiești, Gloria Buzău a început în următoarea formulă: Stoicescu – Iordache, Ghinea, Dăniță, Amet – Cl. Dumitrescu, G. Marcu – N. Popescu, Mug. Dedu, Ghiță – Pălimaru. Au mai evoluat și Sîrbu – Vlaicu, Bobe, Răduca și Bălan.

Echipa lui ,,Vioară” ar putea disputa următorul amical, miercuri, tot pe terenul de la Stadionul de atletism, în compania unei alte reprezentante ale Ligii a IV-a, Voința Lanurile.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă