Gloria Buzău testează în cantonamentul de la Poiana Pinului un fost portar al Craiovei. Ce spun Pălimaru și Vlaicu despre stagiul de pregătire montan

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 16:28 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău se află în aceste zile în singurul stagiul centralizat de pregătire pe care îl are programat în această iarnă. Trupa condusă de Viorel Ion se antrenează la Poiana Pinului, acolo unde accentul este pus pe pregătirea fizică a jucătorilor. În lotul buzoienilor se află doi străini, dar și un nou portar. Andrei Preda (foto jos), fostul goalkeeper al Universității Craiova, Rapid Suceava, Farul sau FC Olt, e în probe la Gloria și are șanse mari să semneze un contract, deoarece echipa se bazează în acest moment doar pe serviciile lui Dănuț Sîrbu.

Despre desfășurarea stagiului de pregătire de la Poiana Pinului au vorbit doi jucători importanți din cadrul lotului, Cătălin Vlaicu și Clement Pălimaru. „Se știe că în cantonamentul de iarnă se acumulează foarte mult, sunt alergări foarte grele, dar ele sunt utile pentru ceea ce urmează”, a declarat, citat de Opinia, Vlaicu, completat fiind de Pălimaru: „Este probabil cea mai grea perioadă din an, fiind frig, gheață. Dar acum se pare că a trecut și zăpada. Totuși, e greu. Așteptăm meciurile, pentru că, până la urmă, pentru asta ne pregătim”.

Cantonamentul se va încheia vineri cu un meci amical, primul din această iarnă, pe care îl vor disputa la Buzău cu echipa din Căldărești. „Vom ieși cu un joc, vineri dimineața. Așa cum ne-am obișnuit, începem cu echipe mai mici și ajungem să le  întâlnim și pe cele mari. Jucăm cu Căldărăștiul aici, iar săptămâna viitoare vom avea jocuri de verificare. Am ales Divizia C, pe cei de la Metalosport Galați, Afumați, și apoi urmează echipe din Divizia B, și poate reușim să stabilim și o confruntare cu o echipă din Divi­zia A”, a declarat antrenorul Ion Viorel pentru aceeași sursă.

Gloria Buzău se pregătește pentru a duce o luptă dură în privința ocupării unui loc ce duce în play-off-ul Seriei I.

Foto: Opinia

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 16:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă