Gloria Buzău a remizat în Crâng cu CS Mioveni. Viorel Ion: „Cu Pălimaru și Marcu altele ar fi fost datele problemei”

Formația antrenată de Viorel Ion, Gloria Buzău, și-a continuat, sâmbătă, seria amicalelor din această iarnă, de această dată având ca adversară pe CS Mioveni. Jocul disputat pe stadionul din Crâng s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Prima repriză a fost dominată de oaspeți care și-au creat câteva ocazii de gol prin Ayza (8, 19), Nilă (37) și Biceanu (41), însă șuturile acestora nu și-au atins ținta. În partea secundă a jocului, echipa buzoiană a încercat să forțeze în atac, Ghiță (57) trimițând de la 20 de metri puțin pe lângă poartă, iar Bobe (75) și Dumitrescu (80) au șutat de la marginea careului peste transversală. Astfel, partida amicală s-a terminat cu o remiză albă.

De menționat faptul că, în minutul 75, arbitrul a fost nevoit să-i arate cartonașul roșu jucătorului formației din Crâng Danciu, pentru un fault dur comis asupra unui adversar.

„Mă bucur că a fost un test util, cu o echipă bună care trage la promovare și unii dintre jucătorii noștri au prins deja 70 de minute de joc. Eu zic că dacă astăzi (n.r. – sămbătă) îi aveam pe Pălimaru și Marcu, altele ar fi fost datele problemei. Una peste alta, sunt mulțumit de ce s-a întâmplat în acest meci și de băieți care s-au ambiționat să scoată un rezultat pozitiv. Relațiile de joc s-au accentuat, deși nu sunt mari schimbări în echipă și spun că, în ceea ce privește posibilitățile jucătorilor, avem potențial mare să prindem play-off-ul, iar asta ar fi o realizare mare”, a spus după joc antrenorul Viorel Ion.

Gloria Buzău – CS Mioveni 0-0

Sîrbu – Iordache, Vârtej, Vlaicu, Ghiță, N. Popescu, Mug. Dedu, Krausz, D. Burlacu, Danciu, Răduca. Au mai evoluat: Preda, Dumitrescu, Voicu, Bobe, Ioniță și Agache. Antrenor: Viorel Ion.

Oct. Popescu – Toriște, Calvin, Bg. Stoica, Ed. Stoica – V. Mazilu, Biceanu, Mîrzeanu, Ed. Florescu – Ayza, Nilă. Au mai evoluat: F. Croitoru – Tirică, Vișa, Gugu, Ct. Stan, H. Iancu, Neacșu, Galan, Vintilă, Năstăsie și Șchiopu. Antrenor: Marius Stoica.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă