Gloria Bistrița, la a treia victorie în amicale: 3-0 cu Arieșul Turda!

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 15:01 Pregătiri, amicale

Gloria Bistrița a obținut al treilea succes din tot atâtea posibile în partidele de pregătire din această iarnă, învingând sâmbătă la Bistrița, la scor de neprezentare, 3-0 (1-0), formația de Liga a III-a Arieșul Turda. Întrucât plecarea în cantonamentul de la Snagov s-a amânat, Gloria va disputa alte trei jocuri amicale pe teren propriu, în 4, 5 și 7 februarie.

Echipa antrenată de Cristian Coroian și Sandu Negrean a înscris o dată până la pauză, prin Mihai Mariș. În repriza secundă Olimpiu Bucur și Daniel Brumă au dus scorul final la un sec 3-0.

Gloria a început în formula: Albuț – Țârcă, Hlinca, Chibulcutean, D. Sănmărtean – Mariș, R. Mărginean, Platon, M. Chițu – Curtuiuș, Antonache. Pe parcurs au fost utilizați și ceilalți componenți ai lotului.

VEZI mai multe POZE de la amical

„Sunt mulțumit de felul în care întreaga echipă a evoluat, de angajamentul și dăruirea jucătorilor, care s-au antrenat foarte bine în această perioadă. Suntem în grafic cu pregătirea, iar săptămâna viitoare vom avea încă trei meciuri-test”, a declarat la finalul jocului directorul tehnic Cristian Coroian.

În precedentele meciuri de verificare, Gloria a trecut cu 2-0 de FC Municipal Baia Mare (Liga a III-a) și cu 7-2 de Unirea Jucu (Liga a III-a).

Următoarele partide amicale ale formației bistrițene, tot pe teren propriu: marți 4 februarie, de la ora 13.00, cu Bucovina Pojorâta (locul 7 în Seria I a Ligii a III-a), miercuri 5 februarie, de la ora 13.00, cu Rapid Suceava (locul 11 în Seria I a Ligii a II-a) și vineri 7 februarie, de la ora 14.30, cu Sănătatea Cluj (locul 9 în Seria 5 a Ligii a III-a).

Text și foto: Timp online

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 15:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă