Gloria Bistrița, galop de Sănătate(a)

Mihai Andries 08 Feb. 2014, 11:00 Pregătiri, amicale
Gloria Bistrița,** galop de Sănătate(a)

Vineri, Gloria Bistrița a dat o mână de goluri în ultimul amical al săptămânii, al șaselea din această iarnă, victimă sigură fiind formația de Liga a III-a Sănătatea Cluj. A fost prima partidă disputată în acest an pe Stadionul „Jean Pădureanu”, celelalte având loc pe terenul 2. Divizionara secundă continuă pregătirea la Bistrița, unde va susține încă două jocuri de verificare, în 12 și 14 februarie.

„Alb-albaștrii” s-au distrat cu Sănătatea Cluj, înscriind de două ori până la pauză și încă de trei ori până la final pentru un 5-0 categoric. Răzvan Radu a marcat trei goluri, iar Olimpiu Bucur a reușit o dublă.

Primul 11 al Gloriei: Uilean – Budăcan, Fizeșan, Peica, Părăvan, Matiș, Vălean, Câmpean, C. Bucur, Mariș, R. Radu. Au mai intrat Albuț, Jarda, Hasnăș, Țegle, O. Bucur.

Echipa pregătită de Cristian Coroian și Sandu Negrean se va antrena în continuare la Bistrița, iar miercuri 12 februarie și vineri 14 februarie sunt programate alte două amicale (de la ora 11.00), adversare fiind Unirea Tărlungeni (locul 8 în Seria I a Ligii a II-a) și FCM Bacău (Liga a III-a).

Rezultatele de până acum: 2-0 cu FCM Baia Mare, 7-2 cu Unirea Jucu, 3-0 cu Arieșul Turda, 2-1 cu Bucovina Pojorâta, 1-1 cu Rapid CFR Suceava, 5-0 cu Sănătatea Cluj.

Sursa: Timp Online

Mihai Andries 08 Feb. 2014, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă