Gloria Bistrița a câștigat și al doilea amical cu ASA Târgu Mureș!

Marius ANGHEL 08 Dec. 2013, 13:01 Pregătiri, amicale
Gloria Bistrița a câștigat** și al doilea amical cu ASA Târgu Mureș!

Gloria Bistrița a câștigat și cel de-al doilea amical cu ASA Târgu Mureș, disputat ieri, de această dată pe terenul sintetic al Complexului Tran-Sil. Echipa pregătită de Cristian Coroian s-a impus la limită, scor 1-0, după ce în urmă cu două zile câștigase la Bistrița cu 3-1. Unicul gol al partidei a fost reușit de Mihai Mariș, în minutul 80, din lovitură de pedeapsă.

ASA: Daniel Radu – Homei, Ugociani, Patriche, Neagu – Besare, Ghirca, R. Miclea, Vădana – Crețu, Danquah. În repriza a doua au mai intrat: Viciu – Petra, Moldovan și Tihamer.

Gloria: Uilean – Echim, Peica, Coți, Sâplăcan – O. Bucur, Vălean, Platon, Moț – Colța, Brumă. Pe parcurs au intrat și alți jucători care au evoluat mai puțin sau deloc în acest sezon și de la loturile de juniori ale clubului.

„A fost un joc foarte bun, ASA Târgu Mureș a folosit câțiva jucători care au evoluat în campionatul Ligii a II-a. Avem jucători tineri foarte talentați la Centrul nostru, avem nevoie de răbdare și multă muncă. Trebuie să avem grijă cum îi încadrăm la prima echipă. După acest meci, echipa a intrat în vacanță până în 14 ianuarie 2014. În perioada 3-14 februarie vom efectua un stagiu de pregătire în Antalya, unde vom juca cinci partide amicale, adversare fiind Sparta Praga din Cehia, Gaz Metan Mediaș și formații din Rusia”, a declarat, pentru timponline.ro, la finalul partidei, antrenorul principal al bistrițenilor, Sandu Negrean.

Jucătorii echipei bistrițene vor reveni la antrenamente pe 14 ianuarie 2014, iar de pe trei până pe 14 februarie se va pleca într-un cantonament în Antalya.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 08 Dec. 2013, 13:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă