Gloria, bătută la Giurgiu

06 Aug. 2009, 17:19 Pregătiri, amicale
Gloria,** bătută la Giurgiu

Gloria Buzău a suferit o nouă înfrângere în cadrul meciurilor amicale programate înainte de startul campionatului. Astfel, miercuri, echipa buzoiană a pierdut cu 1-4 confruntarea din deplasare cu o altă divizionară secundă, Dunărea Giurgiu. Pentru oaspeți golul a fost marcat de noua achiziție, Răzvan Radu, în timp ce pentru echipa lui "Magiun" au punctat Ștefan Iordache (3) și Cojenel.
 

În această partidă, Gloria Buzău a jucat în următoarea alcătuire: Leu (c) – Mândrean, Nicodim, Marin, Florea, Dias, D. Popa, Chimir, Lorincz, Tudor, Priescu.

Au mai fost introduși pe teren: Gospodin, Manea, Toma, Boghițoi, Radu, Călin, Lircă.                     

 

Antrenorul gazdelor, Marin Barbu a început cu: Neagu – Ungureanu, Șanțmare, Ciocârlan (c), Damian – Bucă – Marcu, Ochia, Ivașcă – Udrea, Iordache
Au mai evoluat în repriza secundă: Dragne, I. Nae, Pascu, Kurtuly, M. Stan, Cojenel și Bănaru

 

Anton: "Faptul că nu am făcut cantonament se vede"

 

Lipsa banilor și incertitudinile care domnesc în această perioadă la Gloria au determinat conducerea clubului să apeleze la o soluție de avarie în ceea ce privește staff-ul tehnic. Șefii din Crâng s-au orientat, după cum se știe, spre antrenori de-ai casei. Astfel, cel puțin în retur jucătorii echipei buzoiene vor fi dirijați de pe margine de Nicolae Anton, ajutat de Costică Stan și Vasile Lazăr. Misiunea se anunță una destul de dificilă, însă "principalul" Gloriei este mulțumit de modul în care elevii săi abordează antrenamentele.

 

"Deși am pierdut ultimul amical, rezultatul nu m-a interesat în mod expres. Am vrut să vedem la ce stadiu de pregătire ne aflăm și să testăm toți jucătorii. Trebuie făcute ultimele corecturi și mă orientez către o formulă de echipă cu care să abordăm meciul din prima etapă de campionat. Eu sunt o fire ambițioasă, îmi place munca, iar băieții pun și ei osul la treabă, așa că asta îmi dă speranțe pentru viitor", a declarat Anton.

 

Antrenorul Gloriei Buzău a punctat și faptul că starea de spirit a echipei este una bună, jucătorii fiind dornici de afirmare, însă recunoaște că sunt probleme cu pregătirea fizică, mai ales că echipa nu a efectuat cantonament în această vară.
 

 

Articol scris de Adi Soare
 

06 Aug. 2009, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă