Gloria, bătută amical de Voluntari!

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 20:04 Pregătiri, amicale

Primul meci de verificare susținut de Gloria Buzău în această iarnă a coincis cu o înfrângere. Astăzi, echipa din Crâng a cedat la limită, scor 0-1, în confruntarea cu CS Voluntari, găzduită de stadionul ,,Cornel Negoescu”. Unicul gol al partidei a fost marcat de Maxim, în repriza întâi (min.41), care cu un șut din apropiere a speculat o greșeală a fundașului buzoian, Zanfir.

La final, antrenorul gazdelor, Marian Roșu, s-a arătat mulțumit, într-o oarecare măsură, de prestația elevilor săi și consideră rezultatul mai puțin important, având în vedere că a fost primul amical. „După părerea mea a fost un meci util, pe parcursul căruia am încercat să vedem la lucru toți jucătorii pe care i-am avut la dispoziție și mi-a plăcut atitudinea lor. Pentru început, ca și joc, sunt mulțumit, însă păcat că rezultatul nu a fost și el unul favorabil. Referitor la noii jucătorii, pot spune că mi-a plăcut, cât de cât, felul în care s-au mișcat pe teren. Sigur că au fost și multe nereușite pe care în această perioadă trebuie să le remediem.”, a declarat tehnicianul grupării buzoiene.

Gloria Buzău a evoluat în următoarea alcătuire: Sârbu – Cucu, Bârsănel, Andrițoiu, Zanfir, Rențea, Roman, Alexandru, Mircea, Burlacu, Lungoci. Pe parcurs au mai jucat: Feny, Ștefănescu, Jercălău, Percă, Bobe, Luiceanu, Păun, Chiriță, Vișan.

Echipa buzoiană va susține următorul meci de verificare miercuri când va întâlni pe stadionul ,,Cornel Negoescu” pe Conpet Ploiești.

Articol și foto de Adi SOARE
 

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 20:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă