Gloria, bătută amical de Voluntari!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Jan. 2013, 20:04 Actualizat: 26 Jan. 2013, 20:05 Pregătiri, amicale

Primul meci de verificare susținut de Gloria Buzău în această iarnă a coincis cu o înfrângere. Astăzi, echipa din Crâng a cedat la limită, scor 0-1, în confruntarea cu CS Voluntari, găzduită de stadionul ,,Cornel Negoescu”. Unicul gol al partidei a fost marcat de Maxim, în repriza întâi (min.41), care cu un șut din apropiere a speculat o greșeală a fundașului buzoian, Zanfir.

La final, antrenorul gazdelor, Marian Roșu, s-a arătat mulțumit, într-o oarecare măsură, de prestația elevilor săi și consideră rezultatul mai puțin important, având în vedere că a fost primul amical. „După părerea mea a fost un meci util, pe parcursul căruia am încercat să vedem la lucru toți jucătorii pe care i-am avut la dispoziție și mi-a plăcut atitudinea lor. Pentru început, ca și joc, sunt mulțumit, însă păcat că rezultatul nu a fost și el unul favorabil. Referitor la noii jucătorii, pot spune că mi-a plăcut, cât de cât, felul în care s-au mișcat pe teren. Sigur că au fost și multe nereușite pe care în această perioadă trebuie să le remediem.”, a declarat tehnicianul grupării buzoiene.

Gloria Buzău a evoluat în următoarea alcătuire: Sârbu – Cucu, Bârsănel, Andrițoiu, Zanfir, Rențea, Roman, Alexandru, Mircea, Burlacu, Lungoci. Pe parcurs au mai jucat: Feny, Ștefănescu, Jercălău, Percă, Bobe, Luiceanu, Păun, Chiriță, Vișan.

Echipa buzoiană va susține următorul meci de verificare miercuri când va întâlni pe stadionul ,,Cornel Negoescu” pe Conpet Ploiești.

Articol și foto de Adi SOARE
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Jan. 2013, 20:04 Actualizat: 26 Jan. 2013, 20:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă