Gloria, amical fără goluri cu Avântul Reghin!

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 13:23 Pregătiri, amicale
Gloria,** amical fără goluri cu Avântul Reghin!

Sâmbătă, pe terenul central din complexul Jean Pădureanu, Gloria a susținut al treilea joc de pregătire de la începerea pregătirilor pentru noul sezon, împotriva celor de la Avântul Reghin, echipă care activează în campionatul ligii a treia.

Dacă în primele două jocuri bistrițenii au reușit victorii lejere, 5-0 cu Sănătatea Cluj și 3-0 cu Unirea Dej, în jocul de astăzi, deși au dominat tot jocul jucătorii Gloriei n-au reușit să marcheze niciun gol.

Bistrițenii au dus destul de bine jocul până la 20 de metri de poarta oaspeților, iar de acolo, forțați și de apărarea supranumerică a adversarului, centrările din părțile laterale au fost respinse mult prea ușor de fundași, iar șuturile expediate din zona centrală au fost respinse sau reținute fără mari probleme de portarii adverși.

Echipa vine după cinci zile de cantonament cu două antrenamente zilnice bazate în special pe pregătirea fizică, lucru care a cântărit în evoluția de astăzi. S-a văzut puțin oboseală fizică și mentală și lipsa de prospețime. Echipa se apără bine dar suferă încă la finalizare, cei cinci atacanți folosiți astăzi de staff-ul tehnic au arătat că au calități dar și mult de muncă până să ajungă la nivelul așteptărilor. Și în jocul de astăzi staff-ul tehnic a folosit câte o echipă pentru fiecare repriză, pentru a da posibilitatea la cât mai mulți jucători să se exprime pe teren.

În prima repriză au jucat: Albuț – Țârcă, Hlinca, Matei, Polgar – Budăcan, Nalați, Mărginean, Chițu – Curtuiuș și Antonache. Curtuiuș a avut trei ocazii de gol în minutele 13 când a intrat în care și de la zece metri lateral stânga atras pe lângă, în minutul 25 când de la marginea careului a șutat dar portarul a fost pe faza, în minutul 33 când a șutat de la 20 de metri fără probleme pentru portar și în minutul 45 când a reluat din șase metri în portar după un corner. Tot în prima repriză am consemnat 2 șuturi bune expediate de Nalați reținute de portarul advers în minutele 17 și 30 și șutul lui Antonache peste din marginea careului de 16 metri.

În repriza a doua au jucat: Oghinciuc – Echim, Fizeșan, Chibulcutean, Sânmărtean – Bucur (Mariș), Feier, Antonescu (Stancu), Roșu – Pădurariu, Colța (Mario). Și în această repriză ocaziile de gol au venit din șuturi de la distanță expediate de Feier în minutele 52 și 70, Sânmărtean în minutul 68, Pădurariu în minutele 74 și 82, Stancu în minutul 85. Cea mai mare ocazie de gol a avut-o Roșu care în minutul 61 a trimis mingea în bară. Oaspeții au avut o singură ocazie de gol în minutul 58 când la o minge lungă aruncată în spatele fundașilor Kanyaro scăpat pe dreapta trimite peste poartă.

Sandu Negrean, antrenor: „În proporție de 95% acesta va fi lotul cu care vom aborda noua ediție de campionat. După cele două jocuri pe care le vom juca săptămâna viitoare cu SESO Câmpia turzii și FC Zalău vom stabili lotul de 24 de jucători cu care vom merge în stagiul de pregătire și jocuri de la Brașov.

Mă bucură faptul că avem dubluri pe fiecare post ceea ce este un lucru benefic atât pentru echipă cât și pentru jucători. Referitor la jocul de astăzi, se vede că suntem puțin obosiți după antrenamentele grele făcute în această săptămână, dar și în aceste condiții trebuia să învingem o echipă de liga a treia. Este îmbucurător că este al treilea joc fără gol primit, dar mai avem încă mult de lucru la finalizare. Sunt sigur că până la începerea campionatului vom reuși să formăm o echipă competitivă pentru a ne îndeplini obiectivul”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 13:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă