Gloria a tăiat Cireșu!

24 Jul. 2012, 15:19 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău și-a continuat seria amicalelor din această vară bifând o nouă victorie. La capătul unui meci disputat duminică pe stadionul din Crâng, gazdele s-au impus cu scorul de 2-0 în fața echipei Conpet Cireșu. Buzoienii au marcat primul gol în minutul 35, când Luiceanu aflat pe fază a trimis mingea în poartă din apropiere. Rezultatul partidei a fost stabilit de același jucător cu un sfert de oră înainte de final, după ce l-a învins pe portarul brăilean cu un șut puternic din afara careului.

,,Astăzi (n.r. duminică) am încercat să joc cu jucătorii care dacă pot să spun așa sunt mai în vârstă adică 20-21 de ani maxim. După cum s-a văzut în primul meci au evoluat cei de la juniori dar nu sunt pregătiți pentru Liga a III-a. Se pare că vârsta contează foarte mult și cred că în câteva luni vom reuși să-i aducem la un standard bun să înțeleagă și ei unde sunt și încet-încet să facem echipa despre care toti vorbim. Sincer pentru asta ne trebuie timp”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Ștefan Stoica.

„Am ajuns foarte repede în careul advers, am pus în real pericol poarta buzoiană, dar am irosit toate șansele pe care ni le-am creat. După aspectul jocului și al ocaziilor meritam măcar un egal. Avem însă destul timp să lucrăm și la faza de finalizare”, a spus și Vasile Darie, antrenorul Conpetului, după acest test.

Gloria Buzău a jucat în următoarea alcătuire: Sârbu – Cucu, Ștefănescu, Frățilă, Olteanu, Alexandru, Jercălău, Poenaru, Calu, Luiceanu, Bobe. Pe parcurs au mai intrat: Basamac, Andrițoiu, Crăciun, Zăinescu.

Conpet: Popovici – Coman, Stănciulescu, Cotigă, Ghizman – V. Gheorghe, Mâță, Dima – Pavel, Lupu, Crăciun. În repriza a doua au mai evoluat, Preda, Grozea, Durbacă, Vârlan, Cireașă.

Echipa din Crâng va susține următorul amical miercuri, de la ora 18.00, când va juca tot pe teren propriu cu Juventus București. De partea cealaltă, cireșarii vor evolua sâmbătă în deplasare în returul cu CSM Râmnicu Sărat.

Articol și foto de Adi SOARE

24 Jul. 2012, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă