Gloria a revenit la repriza secundă și a câștigat testul cu Olimpia!

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 14:35 Pregătiri, amicale

Gloria Bistrița a încheiat neînvinsă seria meciurilor amicale din această iarnă, câștigând în deplasare partida disputată în compania colegei de serie Olimpia Satu Mare, scor 3-1. Condusă la pauză, echipa pregătită de Coroian și Negrean a revenit în forță și a înscris de trei ori pentru o victorie ca un balon de oxigen înainte de reluarea campionatului (1 martie, adversară FC Bihor, la Oradea).

În ultimul joc de verificare din această iarnă, Gloria Bistrița s-a impus cu 3-1 pe terenul formației Olimpia Satu Mare, locul 8 în Seria a a 2-a a ligii secunde.

Gazdele au condus la pauză cu 1-0 (Bujor ”24), însă raportul de forțe s-a schimbat și Gloria a câștigat la două goluri diferență după dubla lui Marius Curtuiuș (”57, ”90) și reușita lui Adrian Nalați din penalty (”87).

Olimpia: Anca – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Micaș, Villand, Gavrilescu, Szalkai, Bujor, Boștină. În partea a doua au intrat: Feier, Svarczkopf, Roghină, Prodan, Dragoș, Faur și Kinczel.

Gloria: Albuț – Țârcă, D. Matei, Chibulcutean, D. Sănmărtean – O. Bucur, R. Mărginean, Țegle, Polgar – Curtuiuș, Brumă. Pe lista de rezerve au fost trecuți Uilean, Jarda, Colța, Fizeșan, Nalați, Gașpar și Șușu.

„A fost un joc de pregătire pe care ni l-am dorit să-l avem cu o săptămână înaintea începerii campionatului. Sunt mulțumit de angajamentul băieților și de felul în care s-au angajat la joc pe aceste teren. Eu zic că în a doua repriză am fost superiori, chiar dacă în prima repriză am avut câteva probleme, dar per total sunt mulțumit de jocul băieților”, a spus directorul tehnic Cristian Coroian.

„Din păcate am învățat încă o lecție, că trebuie să fim atenți până la sfârșit. Nu pot să fiu mulțumit dacă pierdem chiar dacă este un meci amical. Au meritat să ne bată pentru că nu au fost atenți și au profitat de toate greșelile noastre. Din punctul meu de vedere echipa este pregătită, am jucat destul de bine în prima repriză, am avut câteva ocazii, au fost doar acele schimbări din repriza a doua când noi am băgat jucători neexperimentați, iar ei au bagat jucători experimentați. Să sperăm că atunci când va veni ora adevărului vom arăta altfel în teren, sunt sigur de asta.”, a declarat președintele Olimpiei, Dan Băbuț.

„Au fost două reprize diferite, în prima repriză băieții au făcut un joc mulțumitor, iar în repriza a doua, am văzut și noi din păcate că nu suntem chiar așa cum am crezut.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Feher și Răzvan Radu, câte două goluri în victoria împotriva Avântului Reghin

Staff-ul tehnic al Gloriei a împărțit sâmbătă lotul pe care îl are la dispoziție, formând două garnituri care au susținut două jocuri de pregătire.

Dacă 18 jucători au făcut deplasarea la Satu Mare, împreună cu antrenorii Cristian Coroian și Sandu Negrean, unde au învins cu 3-1 formația Olimpia Satu Mare, 15 jucători au rămas acasă, unde sub comanda secundului Valer Săsărman, au întâlnit, pe terenul mare din complexul „Jean Pădureanu”, formația Avântul Reghin.

Jocul a fost unul la discreția bistrițenilor care s-au impus cu scorul de 4-0 (1-0), grație dublelor realizate de către Feher, care a marcat în minutele 4 și 57, ultimul din penalty, și de către Răzvan Radu care a marcat în minutele 74 și 86.

Lotul folosit de antrenorul Valer Săsărman: Oghinciuc, Budăcan, Hasnăș, Bolbos, Câmpean, Mariș, Feher, Platon, Roșu, Antonache și A. Rus. Au mai jucat: Peica, Vălean, C. Bucur, Răzvan Radu.

„Un antrenament reușit în fața unei echipe de liga a treia. Mă bucur că jucătorii au abordat acest joc cu seriozitate, fapt care ne-a făcut să obținem o victorie clară după un joc bun”, a spus antrenorul Valer Săsărman.

În primul meci oficial al anului, contând pentru etapa a 15-a a Ligii a II-a, Seria 2, Gloria Bistrița (locul 3) întâlnește în deplasare formația FC Bihor Oradea (poziția a 10-a), sâmbătă 1 martie, de la ora 11.00. Olimpia Satu Mare va primi vizita formației UTA Arad.

Sursa: Timp online și Sportul bistrițean
Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 14:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă