Gloria a făcut instrucție în zăpadă cu Conpet Ploiești!

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 11:44 Pregătiri, amicale

Echipa din Crâng și-a continuat ieri seria meciurilor amicale, bifând totodată și prima victorie. Gloria Buzău a întâlnit pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” o altă formație din eșalonul trei, Conpet Ploiești, pe care a spulberat-o cu 7-1! De menționat că șase dintre cele șapte goluri au purtat semnătura unor jucători sosiți la gruparea buzoiană în această iarnă.

Scorul a fost deschis de M. Gheorghe (26), acesta învingându-l pe portarul oaspeților cu un șut din afara careului. La puțin timp după acest gol, gazdele și-au dublat avantajul grație lui Burlacu (31), care a fructificat cu capul din apropiere o centrare. Același jucător avea să își treacă apoi în cont hattrickul, înscriind încă două goluri în minutele 35 și 38, șut din șase metri și lob peste portar din interiorul suprafeței de pedeapsă.

Gloriosii nu s-au oprit aici, reușind să mai puncteze de trei ori în repriza secundă prin Lungoci (73), care a finalizat o acțiune ofensivă cu un șut puternic, Roman (75), după executarea impecabilă a unei lovituri libere, și Bobe (81), cu o,,torpilă” expediată de la 25 de metri. Spre finalul partidei, ploieștenii au profitat de o nesincronizare a fundașilor buzoieni și au marcat golul de onoare prin nigerianul Paul Abba.

Antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roșu, a început meciul cu următorul unsprezece: Feny – Cucu, Bârsănel, Vișan, Zanfir, Alexandru, M. Gheorghe, Percă, Burlacu, Bobe, Luiceanu. Au mai jucat: Sârbu, Roman, Jercălău, Rențea, Lungoci, Ștefănescu, Andrițoiu, Păun.

Formația din Crâng va disputa următorul joc de verificare, sâmbătă, în deplasare, cu Dunărea Galați.

Articol și foto de Adi SOARE
 

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 11:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă