Girom Albota, învinsă pe sintetic de Juventus

10 Feb. 2012, 13:06 Pregătiri, amicale
Girom Albota,** învinsă pe sintetic de Juventus

Girom Albota a disputat ieri un meci amical pe terenul sin­tetic de la Bradu, argeșenii fi­ind învinși cu 1-0 de Juventus Bu­curești. Temperatura a coborât ieri la Bradu la aproape -20 gra­de Celsius, însă acest lucru nu i-a îm­piedicat pe cei 22 de ju­cători să ofere un meci frumos.

În prima repriză, Albota a con­dus ostilitățile, dominând, însă, du­pă pauză, când au apărut și schim­­bările, galbenii au cedat teren. Oas­peții au înscris după ce Vlad a scăpat singur cu portarul. Printre jucătorii gazdă ca­re au ratat ocazii bune în prima repriză s-au numărat Gălan, An­ghe­lina și Ruță.

Antrenorul Cristi Negru a început în următoarea for­mulă: Vlăsceanu – Hapaină, Di­ță, Stuparu, Pâslaru – Anghelina, Neagu, Gălan, Paraschivescu, Ruță – Vintilă, după pauză mai in­trând Săvulescu, Ovidiu Stan, Tomaru, Câlțea, Predoiu, Stoica, Cojocaru.

Meciul a fost arbitrat de Vasile Pop – Ștefan Toboșaru și Sorin Stancu. În tribune s-a aflat și primarul Albotei, Ion Dumitru, care s-a întreținut pe toată durata partidei cu Vasile Popa și Cristinel Soare – președintele lui Atletic Bradu, la final Ducele remarcând în glumă: „N-am prea avut treabă cu careul lor. Nu le-am pus poarta în pericol după pauză, așa că nu puteau să ne ajute nici arbitrii”.

Articol scris de Silviu Mihai

10 Feb. 2012, 13:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă