Giarmata, adversarul lui ACS Poli la testat jucătorii sosiți în probe

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale
Giarmata, adversarul lui ACS Poli la testat jucătorii sosiți în probe

Timișorenii au disputat azi un test-fulger cu Millenium Giarmata. Amicalul neanunțat a fost special pentru a vedea la lucru ultimii jucători sosiți în probe, dar și alte nume folosite mai puțin în această iarnă. Echipa inedită a lui ACS Poli a învins divizionara a treia timișeană cu 2-0, dar puțini dintre jucătorii folosiți au convins. Printre cei care au făcut-o pot fi însă trecuți englezul Wilson Kneeshaw, autorul ambelor goluri, și fundașul francez Mamadou Wague.

Jocul de pe terenul de antrenament de la arena „Dan Păltinișanu” a început cu o cursă a lui Kneeshaw de la mijlocul terenului, finalizată cu golul de 1-0. În rest însă, echipa încropită din jucători de rezervă și de perspectivă a timișorenilor nu a reușit să se sincronizeze în multe momente. Furtado, reprimit la pregătirea primei echipe, nu s-a evidențiat în banda stângă. În timp ce vârful azer Huseynov a fost undeva izolat în față, lent și fără prea multe baloane folositoare.

Apărarea a avut în schimb mult de lucru în prima parte. Giarmata a dominat pe alocuri și și-a creat numeroase ocazii uriașe. Dar Jichici, de vreo trei ori, și Mihuța, l-au iertat pe Kirev, cu finalizări defectuoase din apropierea porții. Wague a avut câteva intervenții bune prin alunecare în apărare, dar cel care s-a evidențiat cel mai mult a fost englezul de 19 ani. Wilson Kneewshaw a reușit și în debutul părții secunde o acțiune personală de toată frumusețea. Și-a driblat pe rând adversarii, a încercat să combine în careu, mingea a ajuns tot la el cu puțin noroc, dar a și finalizat elegant pentru 2-0. În restul mitanului gazdele au reușit să împingă jocul în jumătatea adversă pe fondul schimbărilor oaspeților, la care a intrat și Marian Fuchs, însă rămân câteva semne de întrebare.

Wague și Kneeshaw au fost remarcați de conducerea timișorenilor însă rămânerea lor în continuare, cel puțin până vineri tot în probe, depinde și de impresari. Nu e exclus ca ACS Poli să mai organizeze măcar un joc școală pentru aceștia.

ACS Poli va debuta oficial în 2014, luni, 24 februarie, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș.

ACS Poli Timișoara: Kirev – Bocșan, Wague*, Petrovic, Bălace – Keita, Rogoveanu, Roman, Furtado – Kneeshaw* – Huseynov*. Au mai intrat după pauză: Pap – Scheau. Antrenor: Aurel Șunda.

Millenium Giarmata: Gârlea – Mihălceanu, Oneț, Gârba, Dancia – Mihuța, Leucă, Naidin, Zele – Jichici, Gideon. Au mai intrat după pauză: Bota -Beloescu, Moroșan, Hoța și Fuchs. Antrenor: Călin Cojocaru.

*jucător aflat în probe

Sursa: Sport 9

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 15:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă