Ghanezul Duku, marcatorul UTA-ei în amicalul de 30 de minute de la Periam. Jocul din comuna timișeană a fost întrerupt brusc

Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 12:32 Pregătiri, amicale
Ghanezul Duku, marcatorul UTA-ei în amicalul de 30 de minute de la Periam.** Jocul din comuna timișeană a fost întrerupt brusc

În baza relațiilor bune cu Cornel Dumitraș, primarul din Periam, Ionuț Popa a deplasat-o, miercuri după-amiază, pe UTA în comuna timișană pentru un test cu divizionara a patra din localitate. Arădenii au abordat meciul cu o „garnitură” secundă, care a fost mereu la cârma partidei, întreruptă brusc de o ploaie torențială, anunță Sport Arad.

Se întâmpla în minutul 30, iar până atunci noua achiziție Ciprian Rus irosise o ocazie mare. Atacantul care a revenit de o zi în „alb-roșu” a primit o pasă ideală de la David Popa, dar a tras pe lângă din numai 6 metri. Ploaia începuse să cadă când „Bătrâna Doamnă” a punctat prin ghanezul Charles Duku. Acesta a înscris cu capul după o centrare din lovitură liberă a lui Janos și o greșeală a portarului Ulmet.

Apoi, a turnat cu găleata, iar arbitrii au intrerupt partida. Când ploaia s-a oprit terenul era plin de apă și combatantele au decis să purceadă la… repriza a treia. Foarte amabile, gazdele le-au oferit o masă delegației arădene.

De menționat că pe parcursul celor 30 de minute spiritele s-au încins în urma unor intrări la limită ale utiștilor, care – probabil – au dorit să demonstreze că merită să fie luați în calcul pentru un tricou de titular și duminică, cu ocazia primului meci de campionat al sezonului. UTA evoluează la București, de la ora 13:00, cu Daco-Getica, noua denumire a clubului Juventus.

Altfel, joi seară, de la ora 21:00, suporterii „Bătrânei Doamne” sunt așteptați la „Motorul” pentru prezentarea oficială a lotului „roș-alb” în noul sezon.

Periam: Ulmet – Filip, Totorean, Cioica, Toma, Olteanu, Bobu, Artimon, Mînecan, Trandu, Mihalache
Antrenor: Marius Stanache.
UTA: Orlic – D. Dan, Gall, R. Iuga, Suslak – Janos, L. Oprea, Cr. Matei, Duku – D. Popa, Cip. Rus
Antrenor: Ionuț Popa

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Aug. 2018, 12:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă