Gaz Metan CFR, în finala Memorialului „Cristi Neamțu”

19 Jul. 2009, 12:47 Pregătiri, amicale
Gaz Metan CFR, în finala Memorialului „Cristi Neamțu

Gaz Metan CFR Craiova a învins cu 3-0 Armata Craiova, într-un joc susținut sâmbătă, la Ostroveni, în cadrul Memorialului „Cristi Neamțu“. Scorul a fost deschis de Sorinel Chivu. În repriza secundă, dubla lui Ionuț Mitroi a făcut ca tabela să indice la final 3-0.

În ultimul act al Memorialului „Cristi Neamțu“, Gaz Metan CFR va întâlni echipa gazdă Recolta Ostroveni, care a întrecut cu 5-3 Universitatea II. Meciul se va disputa duminică, de la ora 11:30.

Boldici: „Băieții încep să se înțeleagă“

 

Antrenorul Cristian Boldici s-a arătat mulțumit atât de evoluția lui Feleagă și compania, cât și de rezultatul meciului cu Armata. După victoria cu 3-0 repurtată conta militarilor, tehnicianul găzarilor a spus: „S-a jucat mult mai bine față de precedentele meciuri de verificare. Se vede că relațiile de joc se cristalizează. Băieții au început să se înțeleagă în teren. Sunt mulțumit de jocul lor și de rezultatul obținut astăzi. Suntem pe drumul cel bun“.

Crăciun s-a accidentat

 

Juniorul Cătălin Crăciun, împrumutat în această vară de la Universitatea Craiova, a părăsit prematur terenul din Ostroveni, la jocul cu Armata. În minutul 35 al jocului, Crăciun a fost lovit dur de fundașul militarilor Neacșu și nu a mai putut continua partida. De pe terenul din Ostroveni, jucătorul Gazului a ajuns direct la Spitalul de Urgență din Craiova. După primele previziuni ale medicilor, Crăciun a suferit o entorsă de gleznă, fiind în pericol să rateze cantonamentul din Serbia.

 

Gaz Metan CFR Craiova – Armata Craiova    3-0
Au marcat: Chivu ’32, Mitroi ’61, ’85

 

Gaz Metan CFR: Râmniceanu – Vârlan, Feleagă, Băița, Crușoveanu – Crăciun, Rioșeanu, Găman, Ivan – Trifu, Chivu. Au mai jucat: Nicola, Turcleț, Buzărnescu, Mitroi, Pătrană, Neascșa, Popovici, Irimescu.

Antrenor: Cristian Boldici

 

Armata: Petrescu – Stoian, Sodoleanu, Cârciumaru, Neacșu, Iova, Burada, Stănculescu, Răduț – Turcilă, Dușcă. Au mai jucat: Pârvan, Dobre, Dănaca, Mărinică, Crișan, Mateiță.

Antrenor: Marian Voicu

 

Au arbitrat: Cristinel Chirea – Pompiliu Barbu, Adrian Marcu

 

sursa: www.gazmetancfr.ro

 

19 Jul. 2009, 12:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă