Gaz Metan a stat în etapa a 23-a, dar a urcat pe prima poziție în Seria a II-a. Grozavu, nemulțumit de jucătorii săi după victoria din amicalul cu Sănătatea Cluj

Marius ANGHEL 20 Mar. 2016, 14:04 Pregătiri, amicale

Liberă la finalul acestei săptămâni, deoarece echipa pe care ar fi trebuit să o întâlnească în etapa a 23-a, FC Caransebeș, s-a desființat în iarnă, Gaz Metan Mediaș a jucat sâmbătă un meci amical cu Sănătatea Cluj, formație aflată pe locul 8 în Seria a V-a a Ligii 3. Testul a fost câștigat cu 2-0, însă antrenorul Leo Grozavu nu s-a declarat deloc mulțumit de ceea ce a văzut la elevii săi.

Grozavu a trimis în teren contra Sănătății o formulă de echipă cu jucători care au evoluat mai puțin în campionat. Alb-negrii au deschis scorul în minutul 8 prin Alexandru Zaharia, iar a doua reușită i-a aparținut pe final atacantului Marius Staicu, care scăpat singur spre poartă a marcat. Staicu a mai înscris o dată din fața porții la faza imediat următoare, însă golul a fost anulat eronat pentru offside.

„Nu sunt mulțumit de modul în care ne-am prezentat, dar, sigur, a fost un joc amical, probabil și caracterul ăsta… atunci când sunt jocuri amicale unii nu le tratează cu foarte multă atenție și nu consider că a fost o repetiție prea bună pentru jucătorii pe care i-am testat. Mă așteptam să văd altceva, să se vadă diferența de categorie, diferența de calitate. Nu am văzut-o, dar, ce pot să spun, a fost un antrenament”, a spus la finalul jocului Leo Grozavu.

În campionat, cu cele trei puncte câștigate la „masa verde”, Gaz Metan Mediaș a urcat pe primul loc în Seria a II-a, profitând de remiza Chindiei la Pâncota. Medieșenii au acum 46 de puncte, cu unul mai mult față de Chindia Târgoviște și UTA Bătrâna Doamnă. În ultimele trei etape rămase din retur, Gazul va mai juca împotriva echipelor Metalul Reșița (d), FC Bihor Oradea (3-0 la „masa verde”) și Chindia Târgoviște (d).

Foto: Istvan BERTALAN

 

 

 

Marius ANGHEL 20 Mar. 2016, 14:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă