Gavrilă, hattrick în amicalul Oțelului cu Dunărea!

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:37 Pregătiri, amicale
Gavrilă, hattrick** în amicalul Oțelului cu Dunărea!

Roș-alb-albaștrii s-au impus cu 3-1 în jocul cu echipa gălățeană de ligă secundă

Oțelul a câștigat cu scorul de 3-1 (1-0) partida amicală susținută sâmbătă în compania concitadinei din liga a doua, FCM Dunărea. Remarcatul meciului disputat pe stadionul „Dunărea” a fost mijlocașul Bogdan Gavrilă, care a înscris toate cele trei goluri ale Oțelului, în minutele 15, 54 și 56. „Bogdan a fost foarte bun, incisiv în fața porții, a fost activ și mi-a plăcut”, l-a lăudat antrenorul Ewald Lienen.

Tehnicianul german a folosit în acest meci jucători care au evoluat puțin sau deloc în ultima perioadă. Totodată, a testat și potențialul câtorva puști de la echipa secundă, Miron (mijlocaș și fundaș central) și Eduard Dumitru (mijlocaș de bandă și atacant), acesta din urmă fiind gogheterul echipei de juniori A. „Avem mulți jucători tineri și am vrut să-i vedem. Unii nu au jucat prea mult în ultimele săptămâni și este important pentru ei să aibă jocuri în picioare. Nu sunt pe deplin mulțumit”, a declarat Lienen.

Oțelul a evoluat în următoarea componență: Simaitis (41 Boșneag) – Marus, Sîrghi, Sipovic (Moglan 50), Murgoci – Adăscăliței (62 Antunes), Filip  (67 Miron) – Gavrilă (62 Zaharia), Sevillano, Iorga (67 Tudorie) – Astafei  (78 Dumitru).

Pentru Oțelul, următorul meci oficial este programat vineri, pe teren propriu, cu FC Vaslui (ora 21.00), în etapa a 15-a din Liga I.

Suspans prelungit la FCM Dunărea

Ultima clasată din seria I a ligii secunde, FCM Dunărea, a fost la acest meci tot cu Ion Balaur antrenor principal, o hotărâre finală dacă va fi sau nu schimbată conducerea tehnică fiind amânată pentru primele zile ale acestei săptămâni. Golul divizionarei secunde a fost marcat de către juniorul Valentin Ion, în minutul 80.

FCM Dunărea a început partida în următoarea formulă: Costea – L. Radu, Hristian, Șomodean, Manea, Sorin Cucu – Stelian Cucu – Istrate, Sfrijan, Gohoreanu – Neagu. Au mai jucat Olaru, V. Florea, Bâtfoi, Cenk, Moroșanu, V. Ion, Ghiocel, Comșa și S. Drăgan. Nu a evoluat deloc Asanache, accidentat.

Altfel, la antrenamentele celor de la FCM Dunărea participă doi noi jucători, atacantul Marius Matei și fundașul Alexandru Forminte. Matei, fotbalist gălățean care a jucat în prima ligă pentru Oțelul în sezonul 2009-2010 și apoi la FC Botoșani, FC Olt și Farul, a început acest sezon la Gloria Buzău și va putea legitimat doar în perioada de transferări de la iarnă. Forminte (31 de ani) a fost jucător de bază la Ceahlăul până în 2012, sezonul trecut a avut doar două apariții în formația nemțeană și este liber de contract. Însă, șansele sale de a prinde un contract cu FCM Dunărea sunt reduse drastic de multele kilograme pe care le are în plus.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă