Gata pentru retur! UTA a învins Sebișul în fața fanilor

10 Mar. 2012, 15:21 Pregătiri, amicale

După ce amicalul dintre UTA și FC Timișoara a fost anulat, elevii lui Roland Nagy au disputat astăzi o partidă de verificare împotriva divizionarei a treia Național Sebiș pe care au învins cu 2-0 prin golurile lui Miron și Gligor. Meciul a început la ora 11:00, pe stadionul „Francisc Neuman”, iar aproximativ 250 de fani au putut vedea cum arată echipa lor favorită cu o săptămână înainte de începerea returului.

Utiștii au început meciul cu următorul unsprezece: Smaranda – Calvin, Pocuca, Gligor, Neagu, Nădăban, Ignea, Hidișan, Purece, Bucur și Miron, în timp ce oaspeții au intrat pe teren cu: Cioloca – Toader, Situwe, Nicolau, Florea, Bozian, Francescu, Ember, Necșulescu, Băd și Șuteu.

UTA a pus stăpânire pe joc repede și în minutul 7 Hidișan l-a găsit bine pe Miron, care a tras exact în portar. Nu a trecut mult, iar cinci minute mai târziu Cioloca a respins șutul lui Bucur până la Miron, acesta reușind să deschidă scorul după ce a împins balonul în poartă. După un sfert de oră de joc, scorul s-a majorat prin reușita lui Gligor. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri. Imediat după golul secund, Hidișan a încercat să îl imite pe colegul său, însă Cioloca a scos de la vinclu lovitura liberă executată de mijlocașul alb-roșilor.. Tabela a rămas neschimbată până la final, doar Miron sau Sitoe l-au mai pus în dificultate pe portarul oaspeților, însă fără rezultat.

Acesta a fost ultimul amical disputat de Bătrâna Doamnă înainte de startul returului, când echipa arădeană se va deplasa la București pentru meciul cu Juventus.

Pe întreg parcursul meciului, Roland Nagy a introdus și restul jucătorilor avuți la dispoziție. Astfel, pentru UTA au mai jucat: Jerry Sitoe, Siminic, Bălan, Amadio, Manea, Pascariu, Varga și Capătă.

Articol și foto de Sergiu Daniel Giurgiu

10 Mar. 2012, 15:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă