Gata cantonamentul de la Mogoșoaia! Chindia revine la Târgoviște și anunță două transferuri tari

Gata cantonamentul de la Mogoșoaia!** Chindia revine la Târgoviște și anunță două transferuri tari

Chindia Târgoviște s-a întors, astăzi, 3 februarie, din cantonamentul centralizat pe care l-a făcut în ultimele două săptămâni la Mogoșoaia, unde a avut condiții excelente de cazare și pregătire. Aproape de București, roș-albaștrii au susținut primul meci amical din 2018, 1-0 cu Dacia Unirea Brăila, Cherchez &.co urmând să dispute, în următoarele două săptămâni, alte patru teste, cu FC Argeș (miercuri, la Pitești), cu CS Balotești (sâmbătă, la București), cu Petrolul Ploiești (14 februarie, cel mai probabil în deplasare) și cu CS Mioveni (17 februarie, în deplasare).

„A fost o perioadă foarte bună, cu antrenamente tari și cu pregătiri pentru promovarea pe care o așteptăm cu toții. Luni sau marți vom oficializa încă două transferuri. Vestiarul e ok, băieții sunt uniți, așteptăm meciurile oficiale”, a spus președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Ca noutăți, echipa târgovișteană îi are în lot pe atacanții Andrei Ludușan (21 ani – ex CS Iernut), Sergiu Jurj (20 ani – ex Olimpia Satu Mare) și mijlocașii Rafael Licu (20 ani – ex ASA Târgu Mureș) și Andrei Manea. Acesta din urmă este un buzoian de 17 ani care a evoluat ultima dată la Centrul Național de Excelență de la Târgu Mureș.

23 de jucători are Chindia în cantonamentul din comuna ilfoveană: I. Popescu, Meilă, Aioani – Martac, D. Ciobotariu, Acasandrei, Vătavu, C. Dinu, Dumitrașcu, Ad. Ioniță, Pencea, L. Mihai, Cr. Neguț, Andr. Șerban, Neicuțescu, Crinel Stoica, Nisipeanu, Atanase, Cherchez Lupușan, Jurj, Licu, Andr. Manea.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: FC Chindia Târgoviște

Pe aceeași temă