Galop de sănătate și la orele serii

09 Aug. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale

După ce Național Sebiș a încasat ieri dimineață un neverosimil 6-1, a venit rândul unei alte echipe de Liga a III-a, Sănătatea Cluj, să se recunoască învinsă de UTA. Prima repriză a amicalului disputat ieri seară a fost destul de echilibrată, cu arădenii la cârma jocului, dar fără să găsească drumul spre gol. Oaspeții au rezistat 45 de minute și au lăsat impresia unei echipe bune, astfel că Pâncota și Sebișul, colege de serie cu cei de pe Someș, pot să își facă încă de pe acum probleme. Alb-roșii s-au dezmorțit după pauză, iar în minutul 50, Gligor a ratat un penalty.

Brazilienii, printre protagoniști

După ce în primul amical al zilei printre marcatori s-au numărat Marcelinho și Weller, un alt brazilian a ieșit la rampă, Hiago deschizând scorul cu o frumoasă execuție de la 20 de metri, ușor lateral dreapta. Lazea a făcut 2-0 cu o altă reușită de efect, dar oaspeții au redus din diferență prin Pop. Finalul i-a aparținut însă tot Bătrânei Doamne, care a mai punctat prin Weller și același Hiago, scor final 4-1. La finalul unei zi în care s-au achitat de sarcini și au marcat zece goluri, utiștii au fost recompensați de Adrian Falub, care le oferă jucătorilor un weekend liber. Timp suficient pentru staff-ul tehnic și conducere de a trage linie în privința jucătorilor aflați în probe, o parte dintre ei dezamăgind în jocurile de pregătire. Cu trei săptămâni înainte de startul campionatului, UTA se caută încă, iar în ciuda eficacității arătată în cele două amicale de azi, cele mai mari probleme sunt în compartimentul ofensiv, unde Falub își dorește doi atacanți de valoare.

UTA: Amadio – Siminic, Matei, Gligor – Calvin, Chindriș, G. Neagu, A. Neagu – Bârză, Pop, Hiago. Au mai jucat: Lazea, Miron, Weller, Buono și Marcelinho. Antrenor: Adrian Falub

Sănătatea: Cârlan – Crețu, Șoș, Sărmășan, Bucur, Voidean, Miclăuș, Mariș, Vădana, Simioanca, Ciaca. Antrenor: Marius Semeniuc

Motta a plecat, se încep negocierile

Disputele de miercuri cu Național Sebiș și Sănătatea Cluj au oferit lămuriri staff-ului tehnic în ceea ce privește jucătorii aflați în probe. Brazilianul Motta nu a reușit să îl impresioneze pe Adrian Falub și a părăsit Aradul în cursul zilei de joi. În schimb, Marcelinho, Hiago (foto), Pop, Buono și Weller par să fie aproape de a primi șansa unui contract cu gruparea arădeană.

„Vom demara acum discuțiile cu impresarii, pentru a vedea ce pretenții financiare au acești jucători. Dacă vom putea să le satisfacem doleanțele, probabil vor rămâne, rămâne să vedem aceste lucruri în discuțiile cu cei care îi reprezintă”, ne-a declarat Adrian Falub.

Din câte se pare oficialii arădeni vor insista cel mai mult pentru Marcelinho, Hiago și Weller, cei trei stranieri fiind fotbaliștii care au impresionat cel mai mult în aceste amicale.

„Suntem în discuții și cu jucători mai cunoscuți, care nu au fost la noi în probe, dar trebuie să vedem dacă ne putem înțelege financiar și cu ei”, a mai punctat antrenorul principal al UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

09 Aug. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă