Galop de sănătate pentru UTA în amicalul desfășurat înainte de meciul cu Ripensia. Atacații Rus, Popa și Pop au înscris 10 goluri

Marius ANGHEL 22 Aug. 2018, 13:12 Pregătiri, amicale

Ionuț Popa a început să facă un obicei și la UTA ca la mijlocul săptămânii să își testeze jucătorii în meciuri amicale. Practica a început-o pe când o conducea pe ACS Poli, iar acum o pune în aplicare și la echipa arădeană.

Astfel, marți, „Bătrâna Doamnă” a întâlnit-o, pe stadionul Motorul, pe Podgoria Șiria, o echipă de Liga a 5-a. Rezultatul obținut în jocul de 70 de minute a fost unul nemilos: 15-0. Pentru această victorie au marcat Ciprian Rus (5), David Popa (3), Alexandru Pop (2), Stahl, Vădrariu, Manea, Oprea și Janos.

Cu Podgoria, Ionuț Popa a testat, potrivit Sport Arad, și doi fotbaliști străini, un mijlocaș central algerian și o „aripă” senegaleză, care, cel mai probabil, își vor face bagajele zilele următoare. Singurii jucători din lot care nu a fost utilizați au fost Paul Cubleșan și Cristinel Matei, ambii având probleme medicale.

UTA: Bodea – Cr. Costin, Al. Manea, Benga, Copaci – Andr. Enescu, Coulibaly – Stahl, Petra, Vădrariu – Cip. Rus. Au mai jucat: Orlic – R. Iuga, Janos, D. Dan, Al. Pop, D. Popa, L. Oprea, A. Iuga, Suslak.

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Motorul, UTA o întâlnește în etapa a 4-a a Ligii 2 pe Ripensia Timișoara. În clasament, cele două echipe sunt la egalitate de puncte și vecine de clasament. UTA și Ripensia au câte 4 puncte și se află pe locurile 9, respectiv 10.

GALERIE FOTO de la meciul amical cu Podgoria Șiria

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 22 Aug. 2018, 13:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă