Galan și Lupu au marcat pentru CS Mioveni în amicalul cu Unirea Bascov

Marius ANGHEL 27 Jan. 2015, 14:36 Pregătiri, amicale
Galan și Lupu au marcat** pentru CS Mioveni în amicalul cu Unirea Bascov

CS Mioveni continuă să își încarce bateriile pe plan local, echipa antrenată de Claudiu Nicu­les­cu pre­­gă­tindu-se la Mioveni și Ștefănești, iar în a­ce­­lași timp disputând și jocuri de verificare pen­tru ca jucătorii să își „intre în mână”. La finalul săptămânii trecute, galben-verzii au jucat astfel un nou meci amical, la Grupul Școlar Colibași, contra liderului din Liga a IV-a, Unirea Bascov, și au câștigat cu 2-0.

Banca tehnică a echipei a folosit și în această partidă formații diferite în cele două reprize, Ni­culescu dorind să le dea șanse egale la exprimare jucătorilor pe care îi are la dispoziție. Astfel, s-a început partida cu Popescu – Calvin, Cucui, Bogdan Stoica, Cătălin Stan – Mârzeanu, Bicneau, Iamandi – Alin Po­pa, Năstăsie, Iancu, iar după pa­uză au jucat: Croitoru – Bogdan Stan­cu, Negoiță, Rada, Iulian Vla­du – Răuță, Galan, Lupu – Mazilu, Nilă, Ayza.

În timpul meciului, ceilalți jucători care nu au intrat în plan pentru acest meci au făcut antrenament separat, la fel cum s-a întâmplat și la prima partidă de ve­­­rifica­re, de data aceasta neevoluând niciun minut Mihai Șchiopu, Leo Iordache, Albu, Mihai Vintilă, Bogdan Stoica – portar și Edi Stoi­ca, jucător ce este deocamdată ne­­­re­făcut.

La pauză, în amicalul de sâmbătă a fost egal, 0-0, iar în partea a doua, Galan a deschis scorul din 11 metri, după un penalti obținut de Mazilu, care a fost faultat în ca­reu, ca în minutul 85 Lupu să stabilească scorul final, cu o relua­re din careu, după o centrare venită de pe stînga. Jocul a fost la dis­creția gazdelor, care au mai ra­tat mul­te alte ocazii în cele două reprize.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 27 Jan. 2015, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă