Gafița: „Amicalul cu Damila îl abordăm ca pe un meci oficial”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 11:49 Pregătiri, amicale
Gafița:**

 FC Olt Slatina primește vizita formației vâlcene Damila, în cadrul ultimului amical înaintea duelului din deplasare cu FC Maramureș.

Slătinenii speră să obțină un rezultat pozitiv, pentru a aborda returul cu un moral bun. Atacantul sosit în această iarnă, Dimitrie Cristinel Gafița, a declarat că meciul va fi tratat ca pe un joc oficial.

„Normal, îl abordăm ca pe un meci oficial, campionatul a început pentru celelalte echipe, este important să obținem o victorie, ar conta pentru moral în returul care ne așteaptă.

Mă bucur că am făcut alegerea asta, la început am fost sceptic, dar acum, sincer vă spun, intrând în sânul familiei, mă simt foarte bine la FC Olt. Am făcut o pregătire foarte bună în cantonament, chiar dacă am mai strâmbat din nas, pentru că pregătirea de iarnă este grea, care ne va prinde bine. Suntem foarte bine pregătiți, eu spun că orice meci ne stă la îndemână, nu doar cel cu FC Maramureș. Ne dorim să scoatem maximum din fiecare joc, pentru a demonstra că locul ocupat nu este cel corect”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Cristinel Gafița.

Amicalul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din Piatra-Olt.

FC Olt (te) înScrie la Fotbal!

În altă ordine de idei, clubul FC Olt Slatina demarează campania „ÎnScrie la Fotbal”. Săptămânal, oficiali și fotbaliști ai divizionarei secunde se vor afla printre tinerii din licee, iubitori ai sportului rege.

Fotbaliștii grupării FC Olt Slatina vin în liceul tău! Săptămânal, în fiecare zi de luni, jucătorii divizionarei secunde vor fi partenerii de joc ai tinerilor liceeni pasionați de fotbal. Prima gazdă este Liceul cu Program Sportiv. Meciul demonstrativ dintre FC Olt Slatina și echipa de fotbal din cadrul unității școlare se va desfășura pe 18 martie, cu începere de la ora 16.00.

„Pasiunea pentru fotbal trebuie reînviată și la Slatina. Puține evenimente în lume ridică zeci de mii de oameni în picioare, aplaudând ca la un meci de fotbal. Tinerii trebuie încurajați să facă sport și noi, prin astfel de acțiuni, ne propunem să le captăm dorința și interesul pentru fotbal. Nu este exclus ca printre acești elevi să descoperim copii talentați, care în câțiva ani să înScrie pentru fotbal în istorie. Așteptăm cât mai mulți liceeni alături de noi, să înScrie goluri cât mai multe și note cât mai mari în catalog”, a declarat președintele executiv al celor de la FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

Campania se va încheia cu finala dintre selecționata liceelor, formată din cei mai buni jucători ai unităților școlare, și echipa FC Olt Slatina. Meciul demonstrativ se va disputa pe stadionul „1 Mai”. Fiecare liceu va primi din partea organizatorilor o minge, iar componenții selecționatei liceelor echipament sportiv.

Oficialii divizionarei secunde au mai organizat campanii de promovare. Premiile acordate au fost bilete la meciurile susținute de echipa națională și mingi de fotbal.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă