Furtună cu amatori!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Feb. 2013, 12:17 Actualizat: 11 Feb. 2013, 12:18 Pregătiri, amicale
Furtună  cu amatori!

Fortuna Brazi si-a inceput seria amicalelor din Antalya cu un meci de „incalzire”, primul al lui Edi Iordanescu pe banca prahovenilor. Adversara, una modesta, amatorii turci de la Sanliurfa Suruc, care au substituit gruparea austriaca de liga a III-a care a declarat forfait pentru acest prim meci al Fortunei din 2013.

Scorul a fost unul care scuteste de prea multe comentarii, 8-1 pentru Fortuna, care a marcat prin Silviu Muresan, Antohi, Cioinac, Minciuna (de doua ori), Mandrusca si Elek (foto), un al optulea gol fiind marcat de turci, in proprie poarta. Si probabil, scorul ar fi fost si mai „greu” daca vremea nu ar fi fost total potrivnica fotbalului, ploaia in rafale si vantul dand mari batai de cap.

La prima aparitie pe gazon pentru Fortuna, Iordanescu jr. a utilizat formule distincte de echipa, incepand partida cu C. Ion (30” Tiut) – Bilia, Alberto Gheorghe, Alin Stoica, Catalin Gheorghe – Antohi, Crosman, B. Nastase – Buhusi – S. Muresan. Apoi, dupa pauza, i-a folosit pe Tiut (60 Mastacan) – Petean, M. Marin, Caramalau, Tegzes – V. Munteanu, Minciuna, Danci, Matei – Mandrusca, Elek.

Astazi, prahovenii vor sustine al doilea meci amical din Antalya, contra echipei secunde a ucrainenilor de la Karpat Lvov.

Articol scris de Marian DIMA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Feb. 2013, 12:17 Actualizat: 11 Feb. 2013, 12:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă