Furtuna a stricat planurile „minerilor” mehedințeni. Boboescu: „Nu te poți juca cu vremea”

Vremea nefavorabilă a dat peste cap planurile antrenorului Cristian Boboescu, care voia să testeze câțiva jucători în primele amicale ale verii. Dacă partida de verificare de joi seara, cu Pandurii II Târgu Jiu, a fost întreruptă, după doar 10 minute de joc, de o puternică furtună, terenul acoperit cu apă, de pe Stadionul Termo” din Dr. Tr. Severin, a dus și la anularea testului cu Ișalnița, fostă ACSMV Craiova. Doljenii nici măcar nu au mai făcut ieri deplasarea la malul Dunării.

„Aveam patru jucători de la echipa de juniori republicani a Pandurilor Târgu Jiu și doi de la Gilortul Târgu Cărbunești, pe care voiam să-i văd la joc, dar furtuna ne-a dat planurile peste cap. Terenul a rămas îmbibat cu apă și nu am mai putut disputa nici amicalul de sâmbătă, cu echipa din Ișalnița. Din păcate, nu ne putem pune cu vremea. Am ratat primele două amicale ale verii”, a spus Boboescu.

În testul cu Pandurii II Târgu Jiu, acesta îi trimisese în teren pe Valentin Lascu – Alexandru Marinaș, Bogdan Merluță (cpt.), Alexandru Petrache (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Cismașu ( Pandurii Tg. Jiu) – Marius Cioabă, Costinel Stanciu (Cosmos Koblenz) – Alberto Novabischi (Pandurii Tg. Jiu), Laurențiu Prundeanu, Robert Tiron ( Gilortul Tg. Cărbunești) – Andrei Enea.

După doar 10 minute, la scorul de 0-0, jucătorii celor două echipe au fugit la cabine, după ce o furtună, care a durat aproape o oră, a inundat terenul de la Termo.

Minerul Mehedinți ar putea disputa joi următorul amical, tot pe Stadionul Termo, cu Minerul Motru.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă