FOTO! Amical stricat de ploaie! Juventus a egalat Oltul în ultimul minut

13 Aug. 2012, 13:32 Pregătiri, amicale
FOTO! Amical stricat de ploaie!** Juventus a egalat Oltul în ultimul minut

După jocurile de verificare disputate săptămâna trecută, la Piatra-Olt, cu Sportul Vișina Nouă și FCM Alexandria, divizionara B slătineană, FC Olt Slatina, a întâlnit, sâmbătă, Juventus București, formație ce a părăsit în această vară eșalonul secund.

FC Olt Slatina a remizat, scor 1-1, cu gruparea bucureșteană, calitatea jocului fiind afectată de ploaia torențială. În urma unui corner executat bine de Andrei David, echipa de pe malurile Oltului a deschis scorul prin Alex Marin, care a marcat cu capul la colțul scurt, însă slătinenii s-au văzut egalați în ultimul minut de joc de golul lui Marius Ene. Antrenorul echipei slătinene, Dan Oprescu, a spus că meciul disputat cu Juventus București a fost un test neconcludent, terenul fiind acoperit cu apă.

„Acest joc cu Juventus București nu a fost concludent, decât din punct de vedere al angajamentului. Terenul a fost acoperit cu apă, iar jocul a fost afectat. Am condus cu 1-0, însă am fost egalați la ultima acțiune, în ultima secundă. Sunt puțin supărat pe lipsa de concentrare, pentru că astfel de faze se pot întâmpla și într-un joc oficial”, a spus Dan Oprescu.

FC Olt Slatina își va continua și în această săptămână programul jocurilor de verificare, urmând să întâlnească două colege din serie. Miercuri, slătinenii se vor deplasa la Mioveni, urmând ca sâmbătă să joace la Piatra-Olt cu FC Argeș.

FC Olt, prima repriză: Bordea, Giurcă, Irimescu, Cosic, Bancu, Quist, Precup, Crăciun, Velcovici, David, Ene (min. 50 Alex Marin).
FC Olt, a doua repriză: Bugiu, Dumitru, Șerban, Crușoveanu, Cuedan, Polgar, Vâlcică, Roșca, Pribac, Sălăjan, Alex Marin.

Juventus: Lazăr – Covaciu, Flori, Alexandros, Iordache – Rotaru – Abuzătoaiei, Dincă, Bustea, Bălan – Truță. Au mai jucat: Toloș, M. Ene, Stoichițoiu, Chivu, Dumitrescu, Busuioc, Ad. Ilie, Delcea


FC Olt Slatina – Juventus Bucuresti 1-1 – Images by Florin Alexandru Alboiu

Sursa: Gazeta Nouă

13 Aug. 2012, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă