Fotbaliștii lui CSMS au reintrat pe iarbă după 3 luni

07 Mar. 2012, 09:29 Pregătiri, amicale
Fotbaliștii lui CSMS** au reintrat pe iarbă după 3 luni

După ce toată iarna a lucrat pe suprafața sintetică a Complexului „Emil Alexandrescu”, unde și-a susținut și meciurile amicale programate de la începutul anului pe teren propriu, divizionara secundă din Copou a revenit în iarbă. Degajate de mai bine de o săptămână de zăpada căzută luna trecută, terenurile I și II ale arenei ieșene sunt din nou disponibile pentru jucătorii lui Ionuț Popa, care recunosc că le-au cam dus dorul în ultima perioadă.

CSMS s-a pregătit pentru prima dată pe iarbă din prima zi a săptămânii, pe terenul II din Copou, acolo unde este foarte posibil să și susțină testul de astăzi (ora 14), cu echipa din Liga a III-a SC Bacău, antrenată de Marin Barbu, care săptămâna trecută s-a impus la Iași, cu 1-0. Între timp, însă, gazdele mai au doar două absențe dintre cele șase indisponibilități din urmă cu câteva zile – Avrămia (aflat în recuperare după operația suferită) și Vladu, ale cărui probleme medicale îl mai țin departe de teren până săptămâna viitoare.

Deși au ieșit de pe terenul II murdari de noroi, jucătorii ieșeni s-au declarat mulțumiți că, în sfârșit, au părăsit sinteticul, care le-a creat suficiente probleme medicale. „Este altceva pe iarbă față de sintetic, deoarece și mingea sare altfel. Bine că am reușit să facem pe terenul II, care nu este foarte rău, pentru că trebuie să ne reobișnuim cu iarba, unde vom și juca în retur”, ne-a spus ieri căpitanul CSMS, Claudiu Tudor.

Așteaptă finalizarea ROI

Jucătorii din Copou speră ca săptămâna aceasta să se finalizeze toate discuțiile legate de bonusurile prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară (ROI) al clubului, pentru ca de luni toți să se poată concentra exclusiv asupra disputei de la Dinamo II, prima oficială a anului. „Tare bine-ar mai fi să nu intrăm în săptămâna în care debutează returul cu tot felul de discuții despre bani, deoarece nu sunt deloc benefice în asemenea momente. Președintele Florin Prunea a promis că toate vor fi soluționate în timp util, iar noi sperăm să ne încasăm cât de curând și bonusurile din tur, după ce cu încasarea chiriilor s-a ajuns aproape la zi”, a completat Tudor, mult mai satisfăcut că în locul sumelor stipulate a fi plătite pentru simpla prezență pe teren se vor oferi prime de victorie.

Formația lui Ionuț Popa susține astăzi (ora 14) revanșa testului cu SC Bacău (Liga a III-a), care săptămâna trecută a câștigat pe terenul sintetic din Copou, cu 1-0.

Mâine, 8 martie (ora 12), de Ziua Internațională a Femeii, fotbaliștii CSMS Iași vor împărți doamnelor și domnișoarelor, în Piața Unirii, flori și mărțișoare,ca simbol al venirii primăverii.

Sursa: Evenimentul

07 Mar. 2012, 09:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă